metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
znajomy_mirka ~znajomy_mirka (Gość)06.01.2014 09:58

"Dodatkowo funkcjonariusz prawdopodobnie wyczuł od tej osoby alkohol" Brawo, brawo. Przez okno wyczuł... Dobry pies...

00

antydebil ~antydebil (Gość)06.01.2014 10:31

"xyz" napisał(a):
Właściwie dlaczego s trażnik miałby to zrobić? Pijesz na własną odpowiedzialność, chcesz sprawdzić,JAK BARDZO JESTEŚ PIJANY,zrób to na własny koszt, a nie na koszt innych podatników. A teraz koleś gwiazdor po prostu... Żenada!

kretynie a nioby dlatego ze jak ktos ponizej pisal "Straż spełnia służebną rolę wobec społeczności lokalnej (...)". i do tego jest a nie do karania!

00

ech ~ech (Gość)06.01.2014 10:32

"Opamietajcie-sie" napisał(a):
Nawet małe dziecko wie, że po STRAŻ MIEJSKĄ dzwoni się jak auta nie można odpalić, alkomatem można się przebadać w każdym zakładzie pracy u BHPowca.

co za idiot mam tak po prostu se wejsc do jakiegos zakladu pracy i powiedziec zeby mi alkomat dali? buhahah ty madry jestes?

00

jajaja ~jajaja (Gość)06.01.2014 11:34

"xyz" napisał(a):
Właściwie dlaczego s trażnik miałby to zrobić? Pijesz na własną odpowiedzialność, chcesz sprawdzić,JAK BARDZO JESTEŚ PIJANY,zrób to na własny koszt, a nie na koszt innych podatników. A teraz koleś gwiazdor po prostu... Żenada!

Dokładnie. Rany, jak ja nie lubię bezsensownego pieniactwa. Gość zażyczył sobie w środku nocy badania a jak mu odmówiono to się poskarżył na epiotrków. Pfff.
"...i niezbyt przyjemnym tonem powiedział..."
Niezbyt przyjemnym tonem? A co miał go w pośladki ucałować? Społeczeństwo głupieje. Piszą listy ze skargami do radia telewizji i gazet, coś w stylu - "ja mu teraz pokażę, długo już gość nie popracuje", to żałosne. To zazwyczaj taki typ ludzi, którzy gdyby wymagałaby tego odwaga, nie wyściubiliby nosa z szeregu. Natomiast w anonimowych listach szukają głupiej zemsty. A redaktorzy zacierają ręce. Zaraz ktoś napisze - to co mamy urzędasom i mundurowym na wszystko pozwalać? Nie! Ale nie w ten sposób.

00

jajaja ~jajaja (Gość)06.01.2014 13:10

"antydebil" napisał(a):
kretynie a nioby dlatego ze jak ktos ponizej pisal "Straż spełnia służebną rolę wobec społeczności lokalnej (...)". i do tego jest a nie do karania!

Ty, nioby, nie irytuj się. Na pewno nie są od tego, by badać każdego podchmielonego jegomościa, który wyraził na to chęć.

00

xx ~xx (Gość)06.01.2014 13:51

jajaja czyżbyś bał się o swoją ciepłą posadkę w Straży Miejskiej?

00

ja ~ja (Gość)06.01.2014 16:04

to jest absurd.straż miejska nic nie robi.na zieloną trawkę

00

luzik ~luzik (Gość)06.01.2014 19:52

"jajaja" napisał(a):
Społeczeństwo głupieje

Masz absolutną rację. Jeśli naprawdę ktoś się urżnął i o północy poszedł, żeby go zbadali alkomatem, a potem pisze jeszcze donosy (chwaląc się przy okazji swoim pijaństwem) to jest to najzwyklejszy idiota.
Moim zdaniem warto tu jeszcze przeanalizować jeden aspekt tej sprawy.
Otóż, w momencie kiedy wybuchła afera z alkomatem na "epiotrkow" toczyła się inna dyskusja poświęcona głupocie wypowiedzianej przez pana komendanta SM:

Cytuję:
Strażnicy, jak co roku od kilku lat, będą pomagać kierowcom, którzy nie będą mogli rano uruchomić silników samochodu z uwagi na niskie temperatury albo nie będą mogli wyjechać np. z zaśnieżonego parkingu. Wystarczy zadzwonić pod bezpłatny nr tel. Straży Miejskiej

.
Nie dziwi, że pan komendant obiecuje takie głupoty, bo ogłoszono, że dwóch (zdaje się) strażników za moment pójdzie siedzieć za przyjmowanie łapówek, a prokuratura kieruje właśnie do sądu kolejne wnioski - tym razem o "wybiórcze" anulowanie mandatów. Ponieważ do informacji publicznej nie podano żadnych szczegółów, a mam pewne doświadczenia w tym zakresie, to chciałem się dowiedzieć , jak pan komendant wytłumaczy fakt, że nie wszyscy musieli zapłacić mandaty wystawione przy okazji remontu prowadzonego w zeszłym roku w okolicy starostwa i dawnego Metalplastu?
Oczywiście, odpowiedzi nie ma, za to czytać mojego pytania już nikt nie musi, bo są nowe rewelacje o jakimś narąbanym głupku.

00

sm darmozjady!!!!!!! ~sm darmozjady!!!!!!! (Gość)06.01.2014 21:17

Sm darmozjady!!!!!!!

00

być może ~być może (Gość)07.01.2014 01:49

Macie trochę racji nawet jak pokazuje alkomat 0 to nie znaczy, że można jechać bo jak kogoś na krew zabiorą to dopiero jest pewny wynik. Najważniejsze jest samopoczucie. Ja w sumie raz skorzystałem, ale nie u nas w mieście z Policyjnego no są komentarze. Nie ma co się dziwić jak przyjdzie ktoś i wykazuje alkohol to jaki ma to sens badać.

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat