ciekawi mnie jedno, dlaczego twarzą fundacji jest mężczyna, którego problem podejmowania decyzji uratować życie czy nie, bezpośrednio nie dotyczy? dlaczego o najtrudniejszej decyzji w życiu kobiety najwięcej mają do powiedzenia mężczyźni?
Lesina 23 ma ciasny umysł.Ma wielkie szczęście iż może się teraz wypowiadać, też była kiedyś płodem, embrionem, zarodkiem czy dzieckiem -jak zwał tak zwał. Bez wątpienia dane jej było się urodzić. A gdyby ją tak zresetowali poprzez aborcję to pewnie jej wypociny nigdy nie pojawiłyby się w komentarzach. Pozdrawiam - szczęśliwy Żyjący.
Prawdziwy katolik nie potrzebuje zakazów i nakazów . Bo prawdziwy katolik nigdy nie kłamie , zawsze pomaga nie kradnie a i aborcji nie zrobi . Więc pytam dla kogo ta kampania? I po co ? . Pewnie niedługo dowiemy sie jaka jest prawdziwa intencja.
Do Ciekawego. Bo bez faceta nie ma dzidzusia. Czy to rozumiesz. To są podstawy edukacji. Pozdrawiam.
Do Ciekawego. A ty wiesz, tyle co zjesz. Taaaa facet to świnia - nie obrażając świń. Poza przyjemnością dla fallusa nic go nie interesuje. Proszę nie obrażaj mego intelektu. Jestem wrażliwym kochającym facetem. Mam serce, wiem co to miłość i wreszczcie zrozum że faceci też mają prawo wypowiadać się w sprawach dzieci. Pozdrawiam - Żyjątko .
Do Lesiny 23. Czytaj ze zrozumieniem. Nie obrażaj downów. Ucz się , potem komentuj. Wreszczcie - czy ty czasem nie zostałaś poczęta poprzez akt gwałtu?. Obecnie niczego nie można być pewnym. Pozdrawiam Żyjątko.P.S. A może ja również zostałem poczęty w wyniku gwaltu?. Jeśl tak to cieszę się iż ŻYJĘ !!!!!!!!!!!!!
Patrząc na takie Akcje jestem jeszcze bardziej za aborcją, a czasami nawet za eutanazją ...
Hmm może mi ktoś wytłumaczyć tak szczerze, co kogo obchodzi czy ktoś zrobił aborcję a kto nie? Aborcja powinna być w 100% legalna (oczywiście nie na koszt NFZ, tylko prywatnie). Każdy ma swoje sumienie i wiedzę. Co kogo obchodzi że ktoś miał aborcje czy nie? Jeśli ta fundacja tak dba o dzieci to niech zacznie wspierać żywe głodujące dzieci, dzieci w domach dziecka itp. Dlaczego w tym kraju wszyscy zajmują się aborcją, biednymi pieskami w schroniskach, a nikt się nei zajmuje biednymi i potrzebujących pomocy??
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!