Nie żerujcie na krzywdzie ludzkiej, polityki lokalne typu Sokalski! Dawajcie pozytywny przykład a nie tylko wszystko na nie. Zamiast pracować to łazi z planszami bo może chce zostać ...P
Moja stawka w pracy też mi się nie zgadza czy możecie to też przeliczyć? Nie będzie za dużo liczenia
Ostrzegalem, że rządy pisowskiej trzody doprowadzą do nędzy, głodu i wojny.
Fajny komentarz na fb"Jeśli można to przetłumaczę na polski część wywiadu. "Podjęliśmy głupią decyzję w oparciu o wiarę, że gaz zawsze będzie tani, nie dostaliśmy dofinansowania zewnętrznego, wzięliśmy 120 baniek kredytu, a teraz na nic nie mamy wpływu, bo nie mamy i co nam zrobicie? A płacicie obywatele za ciepło? To płaćcie uczciwie dalej. Nie będą nas ci z Łodzi, Kutna, Opoczna, Bełchatowa i Radomska uczyć jeść widelcem."😎
Nie jestem też w stanie odpowiadać za to, jakie podwyżki zaproponują mieszkańcom spółdzielnie - mówi Marek Krawczyński, prezes Elektrociepłowni Piotrków. W pismach dostarczonych mieszkańcom przez spółdzielnie mieszkaniową jest informacja , że wzrost kosztów jest niezależny od spółdzielni. Ktoś tu kłamie! Miasto jest bardzo zadłużone przez nietrafione inwestycje (np: ogrzewanie gazem), a przecież trzeba jeszcze utrzymywać prezesów spółdzielni i miejskich spółek. Jak specjalista od OCTU może decydować o sposobie i kosztach ogrzewania? Jedyne rozwiązanie- TACZKA i zmiany kadrowe.
Mnie już Pan prezes nie interesuje ciekawy jestem co w tej sprawie ma do powiedzenia Pan Prezydent Chojniak? Do niego ta petycja była kierowana przecież
Dlaczego innym miastom opłaca się ,a my jak zwykle musimy płacić aż 93% za ciepło,jak tamte cieplownie wyliczają ceny ciepłej wody
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!