Jutro (04.01.2023) o godz. 8.30 wywiad w strefie fm z Krawczyńskim. Radzę wziąć środki uspakajające. Ja już wiem,co powie - że tak ma być i koniec! Prezesie,idź w końcu na emeryturę,najlepiej taką najniższą to wtedy możemy pogadać
A pytanie moje brzmi, dlaczego naliczają w blokach opłatę za C.O. przez cały rok i nie tlumaczcie mi, że zimna woda jest wtedy podgrzewana, bo latem nie ma gorącej wody, jest tylko ciepła. Wiadomo, że nikt wrzątku nie chce, ale liczą nam za wrzątek, a grzeją ledwie co. Może czas wziąć sprawy w swoje ręce ?
W blokach zdrożeje Wam 100%, a w domach prywatnych 200-400%
W 2021 ogrzewałem miałem(4 tony)+drzewo - koszt na rok około 3.500zł
Po przerobieniu na ekogroszek (4 tony) - koszt na rok ponad 12.000zł
A ta cała ekologia to bokiem nam wszystkim wyjdzie (fotowoltaiki, elektryki, itp)
Jakie macie Państwo wrażenia po wywiadzie w RADIO z prezesem Krawczyńskim? Przeliczą ?
Ceny gazu wróciły do poziomu sprzed wojny z Rosją. "Możliwe dalsze spadki"
https://biznes.interia.pl/gospodarka/news-ceny-gazu-wrocily-do-poziomu-sprzed-wojny-z-rosja-mozliwe-da,nId,6514004
Ceny ciepła a Piotrkowie są z "KOSMOSU". Za przerobienie ciepłowni na gaz trzeba płacić, za Mediatekę rownież. Tylko skąd biedni piotrkowianie mają na to wziąć fundusze. Pana Krawczyńskiego na to stać - sowita emerytura, rady nadzorcze i wysoka pensja. Nie wiem dlaczego emeryt zarządza ciepłownią, są młodzi przedsiębiorczy i to oni mogliby ożywić to miasto. Zresztą jest zbyt wiele instytucji podległych urzędowi, gdzie się trzyma emerytów na wysokich stanowiskach i dlatego jest jak jest (drogo).
Czekamy na petycję złożoną do Chojniaka. Panie Prezydencie niech się Pan zachowa jak mężczyzna.
Jak polakom się nie podoba w Piotrkowie to droga wolna...Na wasze miejsce są bogatsi i sprytniejsi z innych krajów.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!