metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
gość ~gość (Gość)30.08.2020 19:52

Nie zgadzam się!!! Testujcie na swoich dzieciach. Prawda jest taka,ze ten covid to ściema. Nie pozwolę na zadne testy, szczepionki wobec moich wnuków. Nawet gdybym miała umrzeć męczeńską śmiercią ( to u was mozliwe) nie pozwolę!!!!!

20

Pierre D. ~Pierre D. (Gość)30.08.2020 22:02

Słuszna koncepcja. Niech uczniowie 1 września dostaną test do wypełnienia. Może on wyglądać np. tak:
Jak myślisz, czy jesteś chory na COVID-19? Zakreśl właściwą odpowiedź:
a) tak;
b) nie;
c) być może;
d) nie wiem;
e) jestem, ale jest to choroba bezobjawowa;
f) teraz nie, ale zamierzam zachorować podczas drugiej fali pandemii;
g) zwisa mi to kalafiorem.
Powszechnie do zdiagnozowania tej modnej choroby stosuje się testy, które nie są przeznaczone do diagnostyki. Tym wszystkim posłom, ministrom i urzędasom przypominam, że gdyby ktoś sprzedając cebulę na targu używał wagi dokładnej, ale nie posiadającej ważnej legalizacji, to zostałby za to ukarany. Więc na jakiej zasadzie stosuje się te testy na ten cały COVID-19?! Przecież na ich podstawie ograniczana jest ludziom wolność!
Wracając do durnego pomysłu dwójki posłów, wnioskuję o dołączenie zaproponowanego przeze mnie testu do oficjalnie stosowanych testów w kierunku COVID-19. Podobnie jak stosowane dotychczas testy nie daje on stuprocentowej pewności, ale przynajmniej jest tysiące razy tańszy, i niewątpliwie szybszy.
Jeśli posłowie wyskakują z takim pomysłem, to powinni też wskazać źródło sfinansowania tegoż pomysłu. Ile ze swoich funduszy partyjnych byliby skłonni dorzucić do tego projektu? A może coś ze swoich prywatnych kieszeni by dorzucili? Bo marnować publiczne pieniądze na zbędne bzdury to żadna sztuka.

20

asefg ~asefg (Gość)31.08.2020 10:58

- Prof. Kornelia Polok i Prof. dr hab. Roman Zieliński "PCR-yzm - O prawdziwej roli testów" Czy polscy genetycy , profesorowie są już dla Was wiarygodni? Czego jeszcze Wam potrzeba?

00

wserty ~wserty (Gość)31.08.2020 10:59

Prof. Kornelia Polok i Prof. dr hab. Roman Zieliński "PCR-yzm - O prawdziwej roli testów" Czy polscy genetycy , profesorowie są już dla Was wiarygodni? Czego jeszcze Wam potrzeba?

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat