Już naprawdę nie macie się czym zajmować, co komu do tego co mam na SWOJEJ działce?? Już nawet chcą człowieka zmusić żeby trawę skosił bo sąsiadom przeszkadza, jak bd miał ochotę i taki kaprys to sobie tam las posadzę i kij tam w oko.
No i niech kierują dalej, bo nikt z mozgiem nie będzie się zgłaszał w takiej sprawie, chyba źe Witek i jeszcze ciasto upiecze....
Ludzie co z wami jest? Jak można donos na sąsiada napisać? U mojego sasiada pokrzywy na 1,5 metra rosną ,ale żeby na niego donosić to mi nawet do głowy nie przyszło.Jego działka jego chwasty i nikomu nic do tego.Wybijcie sobie z głów to komuszek myślenie .Własność rzecz święta.
szpeci miasto miasto bugaj słoneczko tam koszenie od lat się prosi ściny itd masakra tak doprowadzić taki łądny zbiornik.nastepne są ulice np ryneczek
A do sklepów wysłać inspekcje robotniczo-chłopskiej czy ceny aby nie za wysokie .
Niech Zarząd Dróg i Utrzymania Miasta i Straż Miejska zajmie się najpierw chaszczami i na metr wyrośniętą trawą przed wieżowcem 3A przy ul Łódzkiej 44, bo nie była wykoszona w tym roku - wstyd, a może czekają na jakiś pożar, bo tu wyrośnięte trawy płoną co roku. Boisko do piłki nożnej "obśmechtali" byle jak i uważają, że to wystarczy. O posesje prywatne niech ich głowa nie boli, jak nie mają dopilnowanego własnego podwórka.
A co z moim zeszłotygodniowym zgłoszeniem do ZDIUM w sprawie ul. Batorego ??? Żywopłot w pasie drogi zasłania wyjazd z parkingu a drugi przy chodniku uniemożliwia skorzystanie już i tak z wąskiego chodnika!!!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!