Panie Chojniak dla dobra miasta i jego mieszkańców proszę już nigdy więcej nie kandydować na stanowisko prezydenta miasta.
A co robił Chojniak w sprawie ciepła tyle lat ,jak zbliżył się kres kotłów węglowych ,to szybciutko nie licząc się z kosztami wybudowali drogą w eksploatacji ciepłownie z technologią wytwarzania ciepła z przed trzydziestu lat,. Tyle straconych lat , a mogli aplikować przez wiele lat do otrzymania dotacji na ten cel, ale po co ważniejsza była Mediateka, murek za milony droga donikąd - słoneczko. Stracony czas , stracone nadzieje na lepsze życie w tym mieście.
List pana prezydenta to takie typowe zagranie pod publiczkę typu: "robię coś i martwią mnie te podwyżki". Takie działania to się podejmuje u najwyższych władz i nagłaśnia w mediach. Co niby ma dać apel do posłów z okręgu? Prezydent pozoruje działania, bo gdyby zaczął działać naprawdę musiałby odpowiadać na niewygodne pytania jak te od Grabarczyka.
Była okazja zmienić prezydenta, była okazja zmienić radnych, ale wy wybieraliście jak zwykle mniejsze zło, no to teraz macie.
A ja to chciałbym się dowiedzieć gdzie są nasi piotrkowscy radni?. Zaginęli w akcji? Bo czegoś tutaj nie rozumiem. Mierzyć dziury w drogach i robić konkursy, która ładniejsza potrafią. Nosić krzyże (zaznaczam nie mam nic do ludzi wierzących) to potrafią, lansować się przy politykach jak najbardziej, stawiać siłownie pod chmurką, mądrować się na temat błachostek to są...a teraz cisza.... Proszę teraz stanąć w obronie mieszkańców, ktoś Was przecież wybrał tak?
Pięknie socjalizm pokazuje nam swoją prawdziwą twarz...szkoda że to my ubożejemy nie rządzący!!!Ich trzeba powsadzać do więzień za działanie na szkodę narodu.Orlen nas okrada to samo robią elektrownie itd!!!
Macierewicz pomoże hahahaha
Był w piątek w Piotrkowie szedł w orszaku trzech króli zapytał się go ktoś dlaczego jest tak w Polsce teraz źle?
Polska w ruinie......
teraz lament ? było wcześniej pomyśleć i dołożyć spalarnie ,do inwestycji poszła by dotacja ,tylko po co ,ciemny lud i tak zapłaci ,sobie podwyżki dali a my ?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!