metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
zapytanie ~zapytanie (Gość)11.01.2023 20:02

Panie Grabarczyk i co odpowiedział ?

70

suweren ~suweren (Gość)11.01.2023 10:38

Kto i na jakiej podstawie przyznaje "zarządzającemu" ponad 70 tys. nagrody, gdy spółka ma straty?

250

Bujda ~Bujda (Gość)11.01.2023 22:23

A premie dla dyrektorów jakie są i wynagrodzenia można przekazać do wiadomości mieszkańcom pewnie usunięty będzie ten komentarz

80

:) ~:) (Gość)12.01.2023 11:37

Grabarczyk tyle lat w rządzie zasiadał i nie wie jak wypłaca się wynagrodzenia na kontraktach? a kto podnosił rękę nad ustawą kominową? sami Ustawę ustalili a teraz pyta Chojniaka o premię prezesa śmiech na sali

15

Elektryk_gość ~Elektryk_gość (Gość)12.01.2023 14:18

Rozumiem,że Ci wybitni przedstawiciele do których apeluje wybitny prezydent miasta ,znajdą czas aby przeprowadzić w tej miejskiej spółce i samym urzędzie miejskim szczegółową kontrolę.

50

Mi ~Mi (Gość)12.01.2023 14:44

Więcej taczek jest pilne zapotrzebowanie.

40

goœć_george ~goœć_george (Gość)12.01.2023 09:29

Miejskie spółki są rozliczane w patologiczny sposób. Koszty są dzielone i rozkładane na odbiorców. Kto panuje nad kosztami? Dlaczego w Piotrkowie nie mogło by być dwóch odrębnych ciepłowni ? Co będzie jeżeli spadnie liczba odbiorców ? Ciekaw jestem jakie kompetencje (wykształcenie, doświadczenie) mają w tej materii decydenci. W spółkach państwowych zasiada cała polityczna sitwa z rodzinami i znajomymi.

100

anty PIS ~anty PIS (Gość)11.01.2023 09:12

Bardzo wam tak dobrze,
Kompletnie mi was nie żal.
Zima powinna być mroźna i bardzo długa żebyście wreszcie zrozumieli do czego doprowadziło wasze głosowanie na PIS.
Dzięki waszym głosom szanowni piotrkowianie w sejmie jest Macierewicz.

1711

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat