metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
adek0097 ~adek0097 (Gość)01.07.2011 18:29

Nie rozumiem dla czego mój przedmówca porównuje się do: Leonardo da Vinci, Rafaela, Michała Anioła Buonaroti'ego czy Mikołaja Kopernika??? Co kierowało p. o pseudonimie "m_acie_k" do wysnucia takich wniosków???

Komentarz był edytowany przez autora: 01.07.2011 18:31

00

margot ~margot (Gość)01.07.2011 18:45

"adek0097" napisał(a):
Nie rozumiem dla czego mój przedmówca porównuje się do: Leonardo da Vinci, Rafaela, Michała Anioła Buonaroti'ego czy Mikołaja Kopernika??? Co kierowało p. o pseudonimie "m_acie_k" do wysnucia takich wniosków???

Co kierowało? Porażenie trollizmem, ciężka choroba dotykająca część podatnych genetycznie użytkowników internetu.

00

m_acie_k ~m_acie_k (Gość)01.07.2011 19:52

"margot" napisał(a):
trollizmem

No i po kiego to pogrubienie? Co filozofia radziecka? Zamiast ciągłego powtarzania to na siłę wciskanie kłamstwa? Powtórzę z równoległego komentarza - do garów i bachora.

"margot" napisał(a):
część podatnych genetycznie użytkowników internetu

Chyba to dotyczy autora cytatu, no ale niech będzie, że to ja jestem trolem. W końcu tak powiedziało "dziecko neostrady" w wieki bardzo podeszłym :P To jak kolejny gość, który non-stop czyta ten portal ale dopiero teraz komentuje (ni stąd ni zowąd), mi odpyskuje? To jest bardzo fascynująca zabawa "he he he" - cytując "klasyka"

00

biedronka ~biedronka (Gość)01.07.2011 19:58

"m_acie_k" napisał(a):
To że p. Bochyńskiemu

"adek0097" napisał(a):
To jest ks. dr Ireneusz Bochyński.

"m_acie_k" napisał(a):
co do tego bycia doktorem. To jaki był temat tego jego doktoratu? "Wpływ pańszczyzny kościelnej na chłopa polskiego"? Bo taka tematyka byłaby bardzo interesująca, jak kościół "polski" wykorzystywał chłopów polskich, jeszcze bardziej od szlachty

"Waldemar" napisał(a):
To jest kwestia zwykłej kultury albo prostactwa. Niestety popisujesz się tym drugim.

Patrząc na zbiór postów internauty m_acie_k, bije z nich nie tylko jak piszesz Waldemarze - prostactwo, ale również taki "wykształciuchowaty" prymitywizm. I zwyczajna smarkateria. Tylko ignorować takiego, nic więcej. Niech się realizuje tak, skoro inaczej nie ma ambicji.
PS Ksiądz to ksiądz. Np. do sędziego też mówimy "sędzia Kowalski" a nie p. Kowalski. Dywagacje na temat rozprawy doktorskiej księdza Bochyńskiego to zwykłe już chamstwo smarkacza internetowe, zdziczenie cywilizowanego kiedyś gatunku homo sapiens.

00

adek0097 ~adek0097 (Gość)01.07.2011 20:03

Panie "m_acie_k" co pan wie o filozofii radzieckiej?????? Jakie kłamstwa??????
No cóż, jak ktoś nie ma nic ciekawego do powiedzenia, to wysyła ludzi do "garów i bachora" widać tak był traktowany.

Komentarz był edytowany przez autora: 01.07.2011 20:05

00

m_acie_k ~m_acie_k (Gość)01.07.2011 21:16

"biedronka" napisał(a):
zwyczajna smarkateria

Chyba nie trzeba przytaczać pańskich insynuacji na mój temat. Jakoś panu wypadało pisać, że matura którą zdawałem te kilka lat temu, była "małą maturą". No no, nie ma to jak ginąć od własnej broni :P
Zresztą użyty przeze mnie potencjalny temat pracy doktorskiej, uderzał w samą instytucję zbrodniczą kościoła niż w osobę p. Bochyńskiego. Jedyne co mi przeszkadza, że jeśli ktoś działa w tym mieście to jest to ksiądz. Smutny fakt :D

00

Waldemar ~Waldemar (Gość)01.07.2011 21:34

"m_acie_k" napisał(a):
instytucję zbrodniczą kościoła

Witamy na forum pacjentów oddziału psychiatrycznego.

00

m_acie_k ~m_acie_k (Gość)01.07.2011 21:48

"Waldemar" napisał(a):
Witamy na forum pacjentów oddziału psychiatrycznego.

1. Dobrze, że użył pan liczby mnogiej :D W końcu tyle kont pan posiada :P
2. A ja ze swej skromnej strony mogę pana powitać w świecie rzeczywistym i merytorycznym. Ze statystykami (np.: kolonializmu), pan nie wygra :P

00

obserwator z daleka ~obserwator z daleka (Gość)01.07.2011 21:56

m_acie_k nadal widzi Piotra W. Czy to nie jest chore? Piotr w. juz dawno sobie stąd poszedł, a Maćkowy troll szaleje z i psy wiesza. Jak to nazwać? Waldemarze, trzeba ignorować trolla. On tu jest tylko po to by wywoływać awantury i ubliżać lepszym od siebie.Jest chory z nienawiści.Autodestrukcja!

00

Roman ~Roman (Gość)01.07.2011 22:14

"m_acie_k" napisał(a):
Dobrze, że użył pan liczby mnogiej :D W końcu tyle kont pan posiada :P

czy może mnie ktoś wprowadzić w temat?tyle kont?po co?i kto je zakłada?o co wam ludzie chodzi?wypisujecie tu jakieś bzdury,człowiek se wchodzi na forum i nie czai o co tutaj wogóle chodzi.piszcie na jakieś normalne teamty bo nie idzie wytrzymać.Jeden o jakimś pobitym leszku,drugi o klonach,trzeci miesza mnie z jakimś Pawłem L. (zbirem jakimś???kto to wogóle jest?),trzeci non stop wali o jakieś komunie.no cyrk tutaj w Piotrkowie macie.U nas w Lublinie różne jazdy na forum lecą,ale tutaj to już jakby wszyscy wąchali klej albo pili denaturat.

Komentarz był edytowany przez autora: 01.07.2011 22:19

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat