A kiedy reszta naszych piotrkowskich bisnesmenów zawita na Wronią ?????
Um w Piotrkowie Tryb powinien tego człowieka zatrudnić i to od zaraz.Przynajmniej chłopina umie napisać wniosek o pozyskanie finansów z zewnątrz .Piotrkowski magistrat ma poważne problemy właśnie z ubieganiem się o dofinansowanie bo wniosek jest do kitu,a później oczywiście zwalają na Łódź,że to i owo...
Zatrudnić Jerzego Sz. i to od zaraz.
Piotrkowska klasa biznesowa czyni cuda nie tylko ze środkami unijnymi. Na przykład w firmie pracuje ze 30-40 ludzi, a na umowie może 5.
jeśli jest winny to nie jest mi go szkoda. nie współczuję przestępcom. miał na pewno czas by przemyśleć w co się pakuje fałszując faktury itp. żeby było lepiej w tym mieście powinien był uczciwie zainwestować fundusze ue i dzięki temu stworzyć nowe miejsca legalnej pracy.
Jerzy Sz.kilka lat temu był sprawcą kolizji drogowej w której zginoł człowiek.Siedział troche w areszcie ale jakimś ,,CUDEM,,szybko wyszedł.Prawo musi być równe dla wszystkich,ale niestety nie jest.Żeby zobaczyć cud nie trzeba jechać do Kany Galilejskiej.Wystarczy Piotrków.
[cytat]
130 tys. zł. A Na Wypłaty To Nie Miał :) Odrazu Zamknąć Go
pewnie jakiś pracownik się odezwał hihihiih, z tego co wiem to na wypłaty nie miał tylko dla tych co go okradali
Jerzy Sz.kilka lat temu był sprawcą kolizji drogowej w której zginoł człowiek.Siedział troche w areszcie ale jakimś ,,CUDEM,,szybko wyszedł.Prawo musi być równe dla wszystkich,ale niestety nie jest.Żeby zobaczyć cud nie trzeba jechać do Kany Galilejskiej.Wystarczy Piotrków
zdaje się , że nie znasz szczegółów tego zajścia inaczej byś przeciez tak nie pisał,rzeczywiście był taki wypadek, ale spowodowany nie z jego winy- zatem czemu mieliby go nie wypuścić?? po co rozdmuchujesz nieprawde człowieku?
mIAŁAM DO CZYNIENIA Z NIM, ZŁEGO SŁOWA NIE MOGĘ POWIEDZIEĆ NA TEGO CZŁOWIEKA, POMÓGŁ MI, CBA NIECH SIĘ ZAJMIE PRZESTĘPCAMI, PEDOFILAMI A NIE ROBI SENSACJI Z TEGO CO SIĘ STAŁO, PRZECIEŻ NIE JEST ZABÓJCĄ ŻEBY GO TAK TRAKTOWAĆ, POPEŁNIŁ BŁĄD I NAPEWNO NAPRAWI GO.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!