No i co z tego? Dla zwolenników teorii, że koronawirusa wcale nie ma, pandemii wcale nie ma, jest tylko spisek zakonspirowanego światowego rządu, który chce nas zachipować i doprowadzić poprzez zabójcze szczepienia do depopulacji, opinia lekarza, choćby najlepszego, nie ma żadnego znaczenia, bo dla nich przejawem przejrzenia na oczy i włączenia myślenia jest wiara w to, co głosi jakiś antyszczepionkowy guru na youtube... Może już czas się zastanowić, czy rozpowszechnianie takich poglądów nie powinno być karalne?... Przecież mnóstwo ludzi w to wierzy i na skutek tego lekceważą obostrzenia, nie noszą maseczek, nie dystansują się, skoro wirusa nie ma, to po te maseczki, no nie?... Raczej trzeba się bronić przed szkodliwymi szczepieniami! A więc mamy następne rekordy zakażeń i uważam, że władza powinna coś zrobić z tą antyszczepionkowską zarazą!!!
Wirus jest, ale pandemii na 100% nie ma . Urząd statystyczny podła, że w lipcu 2020 było mniej zgonów niż lipcu 2019 sic.
Zmarło od początku pandemii (marzec) 1800 osób , "normalnie" w Polsce dziennie umiera ok 1100-1200. Więc jaka pandemia. ? Nie wiem tylko czemu ma służyć ta globalna akcja , kto za tym stoi i kto i jak wysoką cenę za to zapłaci ?
Hartuj się, hartuj się, bo kto się hartuje, nigdy nie, nigdy nie, nigdy nie choruje. A, i jeszcze wszyscy się zaszczepcie, tak na wszelki wypadek, przeciw grypie, a wtedy jak zachorujecie to będzie to na pewno słynny już covid.
Hehe...
Skoro ledwo uszedł z życiem, to ciekawe kiedy zdążył złapać taką opalenizne....
Jak każą mowic tak się mówi, nawet jesli to ściema ..w tym skorumpowanym świecie wszystko przestaje być wiarygodne. Za pieniądze wszystko jest możliwe.
Czy wyizolowano DNA covida, bo chyba nie, to o jakich testach mówimy i na jakiego wirusa?????????
"W dodatku w kwietniu wykonałem sobie tzw. test kasetkowy, okazało się, że mam przeciwciała, nie powinienem więc w ogóle zachorować. Kolejny test (z krwi) również wykazał, że miałem przeciwciała. Musiałem mieć po prostu innego koronawirusa z grupy atakujących nas w okresie jesienno-zimowym."
Czy dobrze zrozumiałem wypowiedź, test wykrywa generalnie koronawirusy (wszystkie) nie konkretne COVID-19. :-) Zatem nasuwa się pytanie czy wszyscy "pozytywni" są zakażeni COVID-19 czy mają innego koronawirusa a są zaliczani jako COVID-19...
Daleko mi do teorii płaskiej ziemi, kosmitów, itp. ale jeśli faktycznie tak jest to jest to mało uczciwe podejście...
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!