metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
ciekawska i głupawa ~ciekawska i głupawa (Gość)08.08.2020 13:46

Czy wyizolowano DNA covida, bo chyba nie, to o jakich testach mówimy i na jakiego wirusa?????????

64

pandemicum debilicum ~pandemicum debilicum (Gość)10.08.2020 21:38

A gdzie się mój komentarz podział?! Komu był nie na rękę?! Zadałem tam parę pytań, i ani bohater wywiadu nie raczył na ŻADNE z nich odpowiedzieć (na co mimo wszystko liczyłem!), ani też żaden z tabunów przekonanych o słuszności restrykcji covidian. Nie mają ani jednego rzeczowego argumentu?!
Niestety, ale pan Gębski WALI ŚCIEMĘ.
Karmicie ludzi jakimiś bzdetami o prywatnych bolączkach pana Gębskiego, tymczasem nikogo czyjeś prywatne bolączki nie interesują, bo czyjeś prywatne bolączki NIE MOGĄ być powodem do ograniczania wolności WSZYSTKIM.
O prawdzie decydują fakty, a fakty są akurat takie, że mamy do czynienia ze ściemą na skalę globalną. I żadne bajania przekupionych polityków i konowałów tego nie zmienią.

00

wnios ~wnios (Gość)09.08.2020 17:55

Na szczęście w Piotrkowie już nie pracuje. radzę omijać internę w Wieluniu.

31

97-300 97-300ranga09.08.2020 09:42

A co on tak skacze po tych szpitalach,nigdzie go nie chcą?

94

ryszard br. mietek ~ryszard br. mietek (Gość)12.11.2020 20:11

znam Pana doktora osobiście i nie sądze żeby Pan doktor opowiadał farmazony.Zasze podchodzi do pracy profesjonalnie i drazy temat do końca do tego profesjonalizm .Ludzie na miłośc boska DDM I bedzie dobrze.

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat