Czy wyizolowano DNA covida, bo chyba nie, to o jakich testach mówimy i na jakiego wirusa?????????
A gdzie się mój komentarz podział?! Komu był nie na rękę?! Zadałem tam parę pytań, i ani bohater wywiadu nie raczył na ŻADNE z nich odpowiedzieć (na co mimo wszystko liczyłem!), ani też żaden z tabunów przekonanych o słuszności restrykcji covidian. Nie mają ani jednego rzeczowego argumentu?!
Niestety, ale pan Gębski WALI ŚCIEMĘ.
Karmicie ludzi jakimiś bzdetami o prywatnych bolączkach pana Gębskiego, tymczasem nikogo czyjeś prywatne bolączki nie interesują, bo czyjeś prywatne bolączki NIE MOGĄ być powodem do ograniczania wolności WSZYSTKIM.
O prawdzie decydują fakty, a fakty są akurat takie, że mamy do czynienia ze ściemą na skalę globalną. I żadne bajania przekupionych polityków i konowałów tego nie zmienią.
Na szczęście w Piotrkowie już nie pracuje. radzę omijać internę w Wieluniu.
znam Pana doktora osobiście i nie sądze żeby Pan doktor opowiadał farmazony.Zasze podchodzi do pracy profesjonalnie i drazy temat do końca do tego profesjonalizm .Ludzie na miłośc boska DDM I bedzie dobrze.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!