metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
. ~. (Gość)16.04.2013 18:51

Byczyński (dyrektor piotrkowskiego Zarządu Dróg i Utrzymania Miasta, inżynier): "Pracujący sprzęt obudziłby mieszkańców"; Bąkowicz (rzecznik, bez wykształcenia kierunkowego ) łatać w nocy nie można, bo nie ma warunków. W Łodzi jednak można... Oj coś mi się zdaję, że wszyscy kryją oszczędny przetarg Chojniaka.

00

martens ~martens (Gość)16.04.2013 19:57

"really" napisał(a):
Pogratulować tempa pracy. Na skrzyzowaniu Piłsudzkiego z Armii Krajowej o 8.15 zaczeto prace po 16 nadal dziury i sprżet naprawicieli. jak dla mnie czysta pokazówka - pracujemy w godzinach szczytu...tylko i wyłącznie żebyście nas widzieli.

nie mogą naprawić wszystkiego naraz i szybko ,bo by im pracy zabrakło i wysłali by ich na urlopy .

00

YARO ~YARO (Gość)16.04.2013 20:11

jeszcze się taki nie urodził co by piotrkowianom dogodził

00

Robotnik Drogowy ~Robotnik Drogowy (Gość)16.04.2013 20:51

Ciepło się zrobiło, to na rowery się przerzucić
a nie narzekać.

00

janusz ~janusz (Gość)16.04.2013 21:03

@YARO trafne stwierdzenie :) ale takiego tez nie bedzie...bo nikt nie robi nic dla ludzi a dla siebie obojetnie jakie stanowisko zajmuje :)

00

martens ~martens (Gość)16.04.2013 16:02

Cytuję:
Drogowcy tłumaczyli, że w nocy nikt nie produkuje masy bitumicznej

to otworzyć nocną zmiane,ludzie będą mieli prace,a jak się komyś nie chce robić to pod most.

00

oo7 ~oo7 (Gość)16.04.2013 15:44

Szanowna Redakcjo,
Czemu nie napisaliście nic o aferze w Radomsku????????? Wiem że Wasze łącza nieco wolniej biegną ale może wreszcie zatrudniajcie dziennikarzy na cały etat a nie na umowę o dzieło....

00

on ~on (Gość)16.04.2013 15:03

własnie wczoraj obudził mieszkanców,przepraszam ale wiele osób pracuje na 5ta rano i potrzebuje snu!

00

jestem EPI i bardzo dobrze mi z tym ~jestem EPI i bardzo dobrze mi z tym (Gość)16.04.2013 15:38

Mnie by nie obudził, bo ja nie jestem z Piotrkowa. Więc jeśli o to chodzi panowie macie ode mnie pełne przyzwolenie. Frezować, ciąć, wyburzać, uzupełniać itd. od zmierzchu do świtu ;)

00

wkurzony ~wkurzony (Gość)16.04.2013 14:34

Co za bzdury.Mieszkańcy na pewno będą narzekać jeśli będzie to trwało cały tydzień,ale jedną noc to przetrzymają.Sami więceju klną na dziury /zwłaszcza jak są opryskani błotem/niż na jednorazową porządnie wykonaną pracę.Przecież masę bitumiczną w nocy produkuje się tak samo jak w dzień,więc co za problem?No tak trzeba ruszyć za przeproszeniem tyłki i wziąć się za robote.A to już problem nie do pokonania.

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat