metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
dag ~dag (Gość)17.04.2013 12:38

Cytuję:
Ale tu fachowców fiufiu no taka polska mentalność, tacy jesteś cwani to załóżcie firmy budowlano-drogowe i naprawiajcie drogi cwaniaki. Jakby w nocy łatali to założę sie ze podobna ilość postów by tu była z oburzeniem ze hałas w nocy, a co do techniki, strategii i jakości napraw to juz nie będę komentował tych waszych wypocin bo nie macie pojęcia o czym piszecie.

Przez kilka ładnych lat mieszkałem w Warszawie i problem nie leży w tym, że wy drogowcy boicie się mieszkańców tylko w tym, że musielibyście płacić wyższe stawki waszym pracownikom. "No spójrz mi w oczy i powiedz, że tak nie jest?"

00

robotnik ~robotnik (Gość)17.04.2013 09:23

Ale tu fachowców fiufiu no taka polska mentalność, tacy jesteś cwani to załóżcie firmy budowlano-drogowe i naprawiajcie drogi cwaniaki. Jakby w nocy łatali to założę sie ze podobna ilość postów by tu była z oburzeniem ze hałas w nocy, a co do techniki, strategii i jakości napraw to juz nie będę komentował tych waszych wypocin bo nie macie pojęcia o czym piszecie.

01

do really ~do really (Gość)17.04.2013 09:19

ty jesteś taki superman ze szok i wszystko bys zrobił najlepiej buhahaha co za ludzie

00

do lolek ~do lolek (Gość)17.04.2013 09:16

Ale ty to jesteś, nie wyjeżdżaj mi tu ze szwejami, bo w polsce sa tacy ludzie jak wy właśnie ze jakby remonty robili w nocy to nie jeden by darł jape na forum ze co oni wyprawiają ze on płaci podatki i spać nie może w e własnym domu, wiem bo akurat pracuje w drogownictwie. Zima np mieliśmy skargi od jakis bucow (przy bardzo ciezkich warunkach na drodze gdy wszedzie bylo bardzo niebezpiecznie i mnostwo sniegu i blota posnmiegowego, nasze drogi byly syuper odśnieżone - DK8) ale ludzie na policje na s skarżyli ze maj PŁOT POCHLAPANY!

00

Gość ~Gość (Gość)17.04.2013 09:12

"Robotnik-Drogowy" napisał(a):
Ciepło się zrobiło, to na rowery się przerzucić "HOŁOTO"
a nie narzekać.

Łatać się partacze nauczcie.
Skoro ul.Świerczowską na odcinku od ul.Włókiennicza do ul.Anny łataliście w zeszłym roku latem w upalne dni, a teraz to poprawiacie od nowa to chyba gów.nem to kleicie skoro się nie trzyma.

00

Dynamit ~Dynamit (Gość)16.04.2013 16:33

Ale beton w tych urzędach...

00

ares1 ~ares1 (Gość)16.04.2013 16:36

He he ale ten Pan Byczyński ma poczucie humoru :)))

00

stendhalienne ~stendhalienne (Gość)16.04.2013 17:20

Bądźmy konsekwentni. Nocne łatanie dziur obudziłoby mieszkańców. A mnie dziś w nocy obudziło nocne frezowanie Jestem nieco przygłucha, a jednak udało się obudzić. Jak się takie roboty przeprowadza bezpośrednio pod blokiem, to trudno, żeby nikt się nie obudził. Więc albo i to, i to w dzień, albo i to, i to w nocy.

00

Obserwator DWA ~Obserwator DWA (Gość)16.04.2013 18:00

Jak widać na drogach się wszyscy znają tak jak na medycynie. Ja potwierdzam prawidłowośc działań prowadzonych przez Inz.Byczyńskiego. Nie łata sie dziur w porze nocnej. Jest to typowa praca na okres dzienny i trzeba się z tymi utrudnieniami uporać. Co innego malowanie- to trzeba realizować tak jak w roku ubiegłym tylko w nocy i utrudnień nie bedzie.

00

really ~really (Gość)16.04.2013 18:47

Pogratulować tempa pracy. Na skrzyzowaniu Piłsudzkiego z Armii Krajowej o 8.15 zaczeto prace po 16 nadal dziury i sprżet naprawicieli. jak dla mnie czysta pokazówka - pracujemy w godzinach szczytu...tylko i wyłącznie żebyście nas widzieli.

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat