Przez kilka ładnych lat mieszkałem w Warszawie i problem nie leży w tym, że wy drogowcy boicie się mieszkańców tylko w tym, że musielibyście płacić wyższe stawki waszym pracownikom. "No spójrz mi w oczy i powiedz, że tak nie jest?"
Ale tu fachowców fiufiu no taka polska mentalność, tacy jesteś cwani to załóżcie firmy budowlano-drogowe i naprawiajcie drogi cwaniaki. Jakby w nocy łatali to założę sie ze podobna ilość postów by tu była z oburzeniem ze hałas w nocy, a co do techniki, strategii i jakości napraw to juz nie będę komentował tych waszych wypocin bo nie macie pojęcia o czym piszecie.
ty jesteś taki superman ze szok i wszystko bys zrobił najlepiej buhahaha co za ludzie
Ale ty to jesteś, nie wyjeżdżaj mi tu ze szwejami, bo w polsce sa tacy ludzie jak wy właśnie ze jakby remonty robili w nocy to nie jeden by darł jape na forum ze co oni wyprawiają ze on płaci podatki i spać nie może w e własnym domu, wiem bo akurat pracuje w drogownictwie. Zima np mieliśmy skargi od jakis bucow (przy bardzo ciezkich warunkach na drodze gdy wszedzie bylo bardzo niebezpiecznie i mnostwo sniegu i blota posnmiegowego, nasze drogi byly syuper odśnieżone - DK8) ale ludzie na policje na s skarżyli ze maj PŁOT POCHLAPANY!
Łatać się partacze nauczcie.
Skoro ul.Świerczowską na odcinku od ul.Włókiennicza do ul.Anny łataliście w zeszłym roku latem w upalne dni, a teraz to poprawiacie od nowa to chyba gów.nem to kleicie skoro się nie trzyma.
Bądźmy konsekwentni. Nocne łatanie dziur obudziłoby mieszkańców. A mnie dziś w nocy obudziło nocne frezowanie Jestem nieco przygłucha, a jednak udało się obudzić. Jak się takie roboty przeprowadza bezpośrednio pod blokiem, to trudno, żeby nikt się nie obudził. Więc albo i to, i to w dzień, albo i to, i to w nocy.
Jak widać na drogach się wszyscy znają tak jak na medycynie. Ja potwierdzam prawidłowośc działań prowadzonych przez Inz.Byczyńskiego. Nie łata sie dziur w porze nocnej. Jest to typowa praca na okres dzienny i trzeba się z tymi utrudnieniami uporać. Co innego malowanie- to trzeba realizować tak jak w roku ubiegłym tylko w nocy i utrudnień nie bedzie.
Pogratulować tempa pracy. Na skrzyzowaniu Piłsudzkiego z Armii Krajowej o 8.15 zaczeto prace po 16 nadal dziury i sprżet naprawicieli. jak dla mnie czysta pokazówka - pracujemy w godzinach szczytu...tylko i wyłącznie żebyście nas widzieli.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!