Ten teren powinien być wcielony do Gminy Moszczenica. Zróbmy referendum.
"Moje plany dotyczą rzecz jasna przyszłej kadencji, oczywiście pod warunkiem, że mieszkańcy mi zaufają. Myślę jednak, że ktokolwiek nie zajmowałby stanowiska wójta i tak prędzej czy później by to zrealizował"
czyli jak mnie wybierzecie to wam zrobię!! dobry koleś,widać zaczął kampanie.
Bardzo dobrze. Jak mieszkańcy Woli Bykowskiej wyrzucali(w tym profesorowie) śmieci do rowów ,a nie koszy do tego przeznaczonych... maja za swoje karma wraca
przecierz ten wojt to jakis dowcip - tyle lat zgarniają kasę z tych magazynów i nic nie jest zrobione - żadna droga rowerowa , poprawa jakosci dróg, bezpieczenstwo , kompletnie NIC!! co się dzieje z tymi milionami bilionow ktore dostaja z podatkow?? i niewiem co za żalosni ludzie beda pracowac na tych magazynach. juz lepiej uderzyc do łodzi czy gdziekolwiek byle nie na te ośrodki do tworzenia Zombie.
Najlepsza jest budka stróża postawiona na skrzyżowaniu! Pomijam już to, że na terenie prywatnym nie należącym do magazynów.
Co za wiesniackie myślenie.To czym mają wozić materiał na budowę?Pewnie dronem najlepiej.
Wsi spokojna, wsi wesoła!
Ziemio moja!... Nasi pradziadowie w grobach się przewracają.
Gmina takie pieniądze dostaje a mieszkańcy Władysławowa nie mogą dojechać do domów. Dziury że auta podłogą po ziemi szorują. Telefony do gminy z prośba o wyrównanie drogi nic nie skutkują, dwa trzy miesiące żadnej reakcji ze strony gminy. Bagno że iść się nie da. A o podatki to się potrafią odezwać.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!