przecierz ten wojt to jakis dowcip - tyle lat zgarniają kasę z tych magazynów i nic nie jest zrobione - żadna droga rowerowa , poprawa jakosci dróg, bezpieczenstwo , kompletnie NIC!! co się dzieje z tymi milionami bilionow ktore dostaja z podatkow?? i niewiem co za żalosni ludzie beda pracowac na tych magazynach. juz lepiej uderzyc do łodzi czy gdziekolwiek byle nie na te ośrodki do tworzenia Zombie.
Bardzo dobrze. Jak mieszkańcy Woli Bykowskiej wyrzucali(w tym profesorowie) śmieci do rowów ,a nie koszy do tego przeznaczonych... maja za swoje karma wraca
"Moje plany dotyczą rzecz jasna przyszłej kadencji, oczywiście pod warunkiem, że mieszkańcy mi zaufają. Myślę jednak, że ktokolwiek nie zajmowałby stanowiska wójta i tak prędzej czy później by to zrealizował"
czyli jak mnie wybierzecie to wam zrobię!! dobry koleś,widać zaczął kampanie.
Ten teren powinien być wcielony do Gminy Moszczenica. Zróbmy referendum.
Dogadajcie się z członkami od rysia "sześciu króli " on wam pomoże . A może Małgorzata P. ?
Budujemy Wielką Polskę. To będą nowe miejsca pracy dzięki tak wielkiej ilości magazynów zarobki idą w górę bo zwiększa się konkurencyjność i pracodawca zaczyna walczyć o pracownika.
w Gajkowicach tez cyrk smród z chlewni dzień i noc ,żyć się nie da
Wola Bykowska to kura znosząca zlote jaja, rocznie przynosi dla gminy Grabica około 4 000 000 zlotych, jej mieszkancy zasluguja na lepsze traktowanie ze wzgledu na dosiegajace ich uciazliwosci tymczasem srodki tam wypracowane przeeznaczanne sa przez wladze gminy dla innnych miejscowosci.
Ciekawe kto będzie pracował w tych magazynach. Już brakuje rąk do pracy. A jak pobudują następne to chyba tylko Ukraincy. Chociaż i oni uciekają ze względu na małe zarobki.
Podobnie jest w Logistic Park, w Prologis...
W okolicy Piotrkowa nie opłaca się już budować ani wynajmować magazynów....bo nie ma kto pracować....
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!