Wprowadzić psychtesty na każdą kategorie prawa jazdy i nie będzie tych za szybkich i tych zbyt powolnych co powodują korki a po 55 roku życia co roczne badania lekarskie ale nie takie na sztukę, prywatnie , tylko takie jakie się robi na Aleksandrowskiej w Łodzi.
Super sprawa, tylko podnieście limit do 100km a nie 60. Jeśli ktoś dojeżdża codziennie z Łodzi do Radomska albo odwrotnie to będzie masakra... min 1,5h na trasie 100km. Z resztą bądźmy szczerzy, to nie chodzi o bezpieczeństwo tylko o wpływy do budżetu. Miłego dnia :)
Na budowanym odcinku potrafią założyć,a jak się ludzie starają na drogę krajową to twierdzą że jest bezpiecznie i nie założą . Najlepsze co może być to odcinkowy pomiar a nie jakieś fotoradary gdzie zaraz za nim każdy przyspiesza.
Brawo. Odcinkowe pomiary prędkości powinny być na wszystkich autostradach i eskpresówkach. Na S8 też nie brakuje wariatów...
Jestem ciekawy kiedy dojdzie do tragedii na Michałowskiej. Dzień w dzień ciemno jak w d... E. Brak latarni. Rowezysci na bani i pseudo biegacze bez jakichkolwiek odblasków. Dwa razy już bym miał barana na sumieniu ale ze ty mieszkam to wiem jak i czego się spodziewać. Tylko że tedy omijają nawet tiry łódzka i jest czasami jeden za drugim 80 100 lekko na blacie a wąsko max. Wspomnicie moje słowa będzie trup tylko kwestia czasu.
Dobra decyzja więcej takich odcinków na A1 na DK12 myślcie ITD GDKIA !!!
Tylko żeby nie zapomnieli zdemontować jak już prace budowlane się zakończą
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!