metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
goœć_gość ~goœć_gość (Gość)14.05.2023 22:27

A pamięta ktoś w którym miejscu za Częstochową są te górki na autostradzie ??

01

Jeżdżący na co dzień ~Jeżdżący na co dzień (Gość)14.05.2023 21:23

W czwartek Mateuszek ogłosił otwarcie, a w piątek od rana pojawili się drogowcy do roboty na tym odcinku już otwartym. Jechałem rano i po południu. Praca wre. Ale najważniejsza jest propaganda sukcesu. Komuna wróciła.

21

Ktoś na pewno ~Ktoś na pewno (Gość)12.05.2023 13:40

Tyle ją robili że i tak zaraz będzie do remontu

42

goœć_gość ~goœć_gość (Gość)11.05.2023 23:23

W naszym kraju nie potrzebujemy autostrad z zachodu na wschód, tylko drogi ekspresowe w całym kraju !
Autostrady u nas się nie sprawdzają, począwszy od projektów, po przetargi , wykonawstwo i na użytkowaniu kończąc. Za pieniądze z budowy takiego odcinka autostrady, można by zbudować o wiele więcej km dróg o trochę niższym standardzie. Dopiero jakby drogi ekspresowe okazały się niewystarczające, wtedy można myśleć o kolejnym levelu

76

biegacz ~biegacz (Gość)11.05.2023 14:56

Dziękujemy Panie Premierze.

1028

GOS ~GOS (Gość)13.05.2023 10:50

Śmieszne to przedstawienie.Lansowanie się,uściski dłoni i samozadowolenie.

21

bez poprawności ~bez poprawności (Gość)13.05.2023 07:47

Jak zbudujecie coś takiego czyli 1 tysiąc km w trzy lata to odtrąbimy sukces. Póki co to sukcesem tego kraju dzięki wam politykom jest około 1,5 biliona długu, zlikwidowany przemysł, kopalnie, stocznie, huty, likwidowane rolnictwo i nawet ostatnia fabryka zapałek nie wytrzymała i została zlikwidowana.

61

Emilian ~Emilian (Gość)12.05.2023 19:27

Sorki nie dokonca, między PT ,CZS musiałem zwolnić z 200, do 120 km/h było zwężenie później musiałem ostro przyspieszyć, ale była noc więc 270 km/h nie było zagrożeniem w środku nocy i znikomym ruchu ,najważniejsze że zdążyłem

21

AutostradaBursztynow ~AutostradaBursztynow (Gość)11.05.2023 21:05

To jest dobre: "Od Trójmiasta do granicy polsko-czeskiej w Gorzyczkach można przejechać w pięć godzin". Ostatnio pięć godzin to jechałem z Gdańska do Piotrkowa. Pewnie liczyli to przy najmniejszym natężeniu ruchu, gdzieś w środku nocy i to w weekend.

111

go?ć_zibi ~go?ć_zibi (Gość)12.05.2023 10:40

A gdzie przedstawiciel uni

31

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat