A pamięta ktoś w którym miejscu za Częstochową są te górki na autostradzie ??
W czwartek Mateuszek ogłosił otwarcie, a w piątek od rana pojawili się drogowcy do roboty na tym odcinku już otwartym. Jechałem rano i po południu. Praca wre. Ale najważniejsza jest propaganda sukcesu. Komuna wróciła.
W naszym kraju nie potrzebujemy autostrad z zachodu na wschód, tylko drogi ekspresowe w całym kraju !
Autostrady u nas się nie sprawdzają, począwszy od projektów, po przetargi , wykonawstwo i na użytkowaniu kończąc. Za pieniądze z budowy takiego odcinka autostrady, można by zbudować o wiele więcej km dróg o trochę niższym standardzie. Dopiero jakby drogi ekspresowe okazały się niewystarczające, wtedy można myśleć o kolejnym levelu
Śmieszne to przedstawienie.Lansowanie się,uściski dłoni i samozadowolenie.
Jak zbudujecie coś takiego czyli 1 tysiąc km w trzy lata to odtrąbimy sukces. Póki co to sukcesem tego kraju dzięki wam politykom jest około 1,5 biliona długu, zlikwidowany przemysł, kopalnie, stocznie, huty, likwidowane rolnictwo i nawet ostatnia fabryka zapałek nie wytrzymała i została zlikwidowana.
Sorki nie dokonca, między PT ,CZS musiałem zwolnić z 200, do 120 km/h było zwężenie później musiałem ostro przyspieszyć, ale była noc więc 270 km/h nie było zagrożeniem w środku nocy i znikomym ruchu ,najważniejsze że zdążyłem
To jest dobre: "Od Trójmiasta do granicy polsko-czeskiej w Gorzyczkach można przejechać w pięć godzin". Ostatnio pięć godzin to jechałem z Gdańska do Piotrkowa. Pewnie liczyli to przy najmniejszym natężeniu ruchu, gdzieś w środku nocy i to w weekend.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!