Czego miaczycie gdzie byliscie w wyborach nie miejcie do nikogo pretensji jak zescie wybrali to tak macie pisiory są złe rozdawniczi a w Piotrkowie pis nie rządzi.
MZKi mamy takie że to wstyd dla miasta. Ani jednej nowej, chyba najgorszy, najstarszy tabor w całym kraju. Kto do tego doprowadził?
Życzę miastu zimy z lat 80tych. Metr śniegu i minus 30. Ciekawy jestem co by wtedy mówił pan Prezes ?
rozpoczęli budowe A1 jeździłem do pracy na Sikorskiego bez problemu 15 min i jestem na miejscu, zamknęli Wojska Polskiego i nagle do pracy jade 1 godzine
Zróbcie normalny system linii autobusowych a nie wszystkie prowadzą przez dworzec PKP to ludzie zaczną jeździć MZK! Druga sprawa to wysoka cena biletów!!!
Panie Prezesie kiedy Pan skończy z procederem jazdy Pańskich kierowców w prywatnych firmach,przecież to jest ich czas odpoczynku wynikający z systemu pracy i grafiku. ITD musi się chyba tym zajasc
a może by tak zrobić kilka wypożyczalni miejskich rowerów elektrycznych? powinny pomóc rozładować korki...
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!