Do juzek.nie musisz sie wysilac I pisac,ze to GRA SLOW,doskonale to rozumiem,dla mnie to niestety brak umiejetnosci..i jak zauwazylam nie jestem jedyna osoba,ktorej to baczkowanie zle sie kojarzy.
Czy ktoś w tym roku już tam golił sobie części intymne, wydalał ekstrementa, latał na golasa itd. Rzecz jasna w ramach wyrażenia bólu egzystencjalnego ;)
zdjęcie nr 9- u mnie krety na działce też robią takie performance a nawet większe-zawsze mnie wkurza, a powinno......zachwycać jak to sztuka :-)))))))
Ale serio: Brylski to puścił nawet nie bączka, tylko wielkiego i smrodliwego bąka, zdradzając ideały lewicy oraz kolegów z lewicy, swym przystąpieniem do obozu prawicowo-klerykalnego prezydenta miasta pana Chojniaka. Dla ratowania podupadłej kariery /czytaj: kasy/.
Nawet Tomasz Pilikowski, absolwent wydziału malarstwa warszawskiej ASP, który studiował na wydziale Bellas Artes UPV w Walencji, założył na FB profil "Beka z performance", gdzie 11 tysięcy użytkowników ma z tych odmieńców bekę... Świadczy to o tym, że jeszcze /na szczęście/ nie wszyscy artyści mają spaczony gust.
https://www.facebook.com/pages/Beka-z-performance/311756542308769
Puścił bączka? Czyli co, pierdnął? I w dodatku jeszcze - oficjalnie?
zniesmaczona - GRA SŁÓW, Ludzie, co Wy za brednie wypisujecie. Wszystko trzeba wprots!
No usmialam sie z tego baczka,gratulacje dla autora tekstu,klania sie szkola podstawowa.Baczka mozna nakrecic,wprawic w ruch,ale puscic,ech
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!