Sweet, naprawdę żal mi twojego chłopaka. Moje szczere kondolencje. Wiem, że teraz będziesz w nie najlepszej kondycji. Są psychoterapeuci, którzy pomagają w takich sytuacjach.
Przykre :( współczuje rodzinie i bliskim :( ale życie toczy sie dalej trzeba się otrzasnać i koniecznie wyjaśnić okoliczności śmierci.
Przemku spoczywaj w pokoju [*]
sobota=impreza ;)
i to jest ciekawe ale jak sekcje potwierdzi be był trzeźwy to dziwny przypadek jak tam trafił. Miejscowi nie są w stanie zabłądzić w swojej okolicy. Ale poczekajmy co Policja powie.
przykro mi ,ale gdzie w tym czasie byla policja czemu go nie szukali, albo czemu on sam nie szukal pomocy?
Jak ja bylbym w takiej sytuacji to zucilbym komus kamieniem w szybe zeby tylko po policje zadzwonili.
Chłopaka widziano w sklepie w Oprzężowie i w Piotrkowie...
Jest to przykre, ale jakim cudem doszedł do Rokszyc jeśli widziano go w Piotrkowie??
wtf? hejterze !!! ;/
Ktoś napisał, że we wtorek jest pogrzeb tego chłopca. Czy do tego czasu przeprowadzono sekcję? Każdy chciałby znać odpowiedź co było faktyczną przyczyną śmierci. Mam nadzieję, że epiotrkow opublikuje to a nie, że sprawę zamiecie się pod dywan i już. 10 km to spory kawałek drogi na pieszo bez kurtki i to nie w kierunku domu. Później będzie jak z Bierutem, że na zjeździe KPZR przeziębił się i zmarł:)
Właśnie co z tą sekcją? Czyżby wyniki były tajne, nieujawnialne dla dobra śledztwa?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!