Przy kościele królowej pokoju przewalił się świecący prezent ok 16 zdium nieczynny nie ma nr alarmowego straż miejska odmówiła interwencji kazali na112czyma dojść do tragedii.dedzcz kable zgasły latarnie i prezent
Ja jechałam w stronę Piotrkowa od rozprzy w piątek o 11 . Masakra . Kawał metalowej belki się bujał przy takim wietrze jak dzisiaj . Firma która zrobiła konstrukcje jest odpowiedzialna za zdrowie i życie przejeżdżających tam ludzi . Szok .
A co na to radny cecotka? Może by sesja wyjazdowa z Rozprzą pomogła?
Rolą bramownicy chyba miało być to aby duże samochody tam nie wjeżdżały. A skoro pomimo bramownicy tam wjeżdżają to nie spełnia swojego zadania.
Ja to myślę że to jest celowo nagłaśniane żeby coś się działo w mieście!!!wystarczyło postawić fotopulapke zrobić kilka mandatów nagłośnić i pi sprawie zaraz by się to rozniosło i nikt by już nie wiezdzal
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!