metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Masia ~Masia (Gość)26.09.2023 21:42

Patologia Antoni załatwi a ja będę na to zapieprzał ogarnijcie się bo dzieci wam nie wybaczą.

81

Antoni i Niedzielski ~Antoni i Niedzielski (Gość)26.09.2023 21:53

Akt oskarżenia, mam nadzieję, że przed trybunałem, kiedy wróci Rzeczpospolita, z całą swoją mocą, swoim majestatem. Ten akt oskarżenia, będzie zawierał informacje o stu kilkudziesięciu, a zegar tyka, tysiącach zgonów nadmiarowych. Będzie zawierał informacje o tym, że o 1/3 w ciągu jednego ROKU, WZROSŁA LICZBA ZAMACHÓW SAMOBÓJCZYCH, WŚRÓD DZIECI I MŁODZIEŻY!!! To są starty wojenne, ludzie którzy odpowiadają, za te straty wojenne, są ZBRODNIARZAMI WOJENNYMI.

81

Wapniorz ~Wapniorz (Gość)26.09.2023 22:36

Mamy już pasywny basen i halę sportową teraz pasywne przedszkole gratulacje

51

Baraniarz ~Baraniarz (Gość)26.09.2023 22:40

Mamy przecież ścieżkę rowerową w budowie wzdłuż drogi nr12 wystarczy nazwać ją S jak ścieżka i 12 bo ma mieć 12 km.

61

Niedowiarek ~Niedowiarek (Gość)26.09.2023 22:44

A Przedszkola w Poniatowie i w Przygłowie kiedy będą - podziękujemy przy wyborach.

61

warto otworzyć oczy ~warto otworzyć oczy (Gość)26.09.2023 22:46

Dzieci coraz mniej. Młodzi uciekają do dużych miast lub za granicę. Praktycznie od 2014 roku jest ujemny przyrost naturalny w gminie. W 2022 liczba urodzeń w całej gminie 116, a liczba zgonów 219. W szkole też zmniejszona liczba klas, a burmistrz wymyśla przedszkole za około 20 baniek ? Skarży się, że do szkół musi dokładać ( oczywiście z naszych publicznych bo nie ze swoich ) , a tu taki wydatek i mu nie przeszkadza. Dla ilu dzieci poniesiemy taki koszt jako społeczeństwo ? Miasto emerytów będzie to spłacać i utrzymywać ?

81

Ninus ~Ninus (Gość)26.09.2023 22:29

Ja akurat nigdy nie chodziłam do pszeczkola a potem odrazu na oksfort poszłam i nie rzaluje

10

logikkk ~logikkk (Gość)26.09.2023 14:11

Postawią wam huśtawkę tak jak zamiast drogi S12 zrobili wam kładkę.Czy wy się nigdy nie ogarniecie.Robią z was wała ,aż przykro patrzeć.Jak im coś nie wyjdzie to wina Tuska.

284

Powiat ~Powiat (Gość)26.09.2023 19:44

Antoni, przez 8 lat rządów pis... gdzie jest S12???

233

goœć_rita ~goœć_rita (Gość)27.09.2023 09:22

Czy burmistrz panuje jako organ prowadzący nad szkołami czy tylko interesują go pasywne budowy za dziesiątki milionów ? Dzieci nie mają zajęć bo nauczycielka po dwóch miesiącach urlopu wakacyjnego poszła na kilka tygodni na urlop i jak wieść niesie pojechała na wycieczkę ? Czy ta gmina jest normalnie prowadzona ? Może by w końcu posprzątali trochę to miasto i gminę, ale nie za miliony tylko za normalne pieniądze.

40

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat