A swoją drogą szybko go zatrzymali. To chyba jakiś przypadek, bo nie wierzę, że Policja w całym kraju sprawdzała wszystkie autobusy, pociągi i samoloty udające się poza granice naszego kraju.
Moim zdaniem to poważny problem. Nie mnie oceniać, po czyjej stronie leży wina za pozostawienie niebezpiecznego młodego i psychicznie chorego człowieka na wolności po umorzeniu postępowania.Polskie prawo jest nie do końca dopracowane. Ilu takich groźnych, niekoniecznie chorych psychicznie chodzi po ulicach?
Kwestią czasu jest kiedy uderzą.
Wszystkie komendy dostały zdjęcie Bonda. A skąd zwykły człowiek ma wiedzieć, że ma np. na swojej drodze szaleńca jak media nie udostępniły tej fotki ludziom? Bezsens.
Ja mieszkam bardzo blisk0o radomska w Gidlach i powiem wam ze u nas już wcześniej się mówiło ze on ma coś nie tak w głowie.Biedna kobieta musiała umrzeć a ten chciał się wyżyć i ja zabił:( najpierw Radomsko było znane z seks afery potem z osoby która zabiła siekiera swoja zonę potem z listonosza bonda a teraz z bonda szaleńca;(aż się zal robi
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!