Szkoda, że zrezygnowano z pierwszego pomysłu - 1000zł dla osób pracujących i nie zarabiających kokosów. To świadczenie powinno być skierowane właśnie do nich. Ta grupa, jeśli nie mają dzieci nie skorzystała z żadnej pomocy państwa. Jednocześnie pewnie trudno im zaoszczędzić, by gdzieś wyjechać. Dzieci mają już 500+, więc rodzice z tych pieniędzy powinni zabezpieczyć im środki na wypoczynek.
Wszystko darmo i pięknie też przestane robić niech mnie państwo finansuje
Kolejne grosze dla mnie mniam mniam uwielbiam jak ktoś mi daje kasiorkę.
Niech dają na lewo i prawo, najwyżej znowu kasy dodrukują ....
Co tu się dzieje ?!?!? :(
Szkoda że nie dają czystej gotówki.A pozatym to śmieszne pieniądze.Za takie grosze to ja najwyżej mogę sobie do Zarzęcina pojechać.Tyle kasy wywali na niepotrzebne karty do glosowania a tu śmieszne grosze.
Ja jakoś od rządu nic nie dostaję, tylko muszę ciężko harować na to, żeby Dżesiki i Brajanki miały wakacje. Dla mnie to, co się dzieje w tym państwie, to jest jakaś paranoja. Nie ma pieniędzy dla osób z niepełnosprawnością, ale są pieniądze, żeby darmozjadom sponsorować wakacje? No ludzie, co z Wami jest nie tak, że popieracie ten rząd? Ja już jestem coraz bardziej zmęczona tym, że rząd bez mrugnięcia okiem rozdaje moje i Wasze pieniądze.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!