Tutaj masz absolutną rację. O walkowerze z Płocka i haniebnej ucieczce z parkietu, nikt nigdy nie zapomni. Ja osobiście Pana Janusza Szymczyka zawsze bardzo szanowałem, bo to człowiek o dużej kulturze osobistej i bardzo zaangażowany w swoją pracę. Albo nie układała się współpraca z zawodnikami, albo przed poniedziałkowym treningiem zebrała się Rada Mędrców i któryś z nich coś "mądrego" na temat piłki ręcznej w obecności pana Janusza powiedział. A że trener swój honor ma....Klub Piotrkowianin nie ma odpowiedniego szkolenia grup młodzieżowych,a jeżeli jest to na bardzo słabym poziomie.Dopóki będzie istniał, będzie musiał być oparty o zawodników z zewnątrz.
Witam ponownie do Mariana , co było w Płocku porozmawiaj z zawodnikami, i poprzednimi władzami.Pozdrawiam
~ do marianka 2 - zauważ, że szkolenie młodzieży zostało "zutylizowane" przez poprzednią Panią Prezes..Co do trenera to uważam, że nie panował nad drużyną. Będąc na meczach nie potrafiłem zrozumieć dlaczego nie brał czasów, gdy zaczynało się coś źle dziać, tylko wtedy gdy było pozamiatane... I nie przesadzajcie z tą ucieczką z boiska. Jasne, że w Płocku będą o tym pamiętać. Ale inne miasta nawet nie pamiętają, że coś takiego miało miejsce. Każdy jest zajęty sobą i my również powinniśmy mieć gdzieś co o nas myślą i robić swoje. Nowemu trenerowi życzę wszystkiego dobrego.
Zgadza się, że szkolenie młodzieży w Piotrkowianinie padło pod rządami pani prezes. Wiadomo też,że drużyna zeszła z parkietu w Płocku na żądanie tej pani. Wiadomo też,że za rządów tej Pani w Piotrkowianinie wielu zawodnikom nie wypłacono do tej pory zaległych pieniędzy i tych pieniędzy już nie zobaczą.Zrobiła wiele rzeczy, które przez wiele lat będą stawiały Piotrkowianina w złym świetle. Inne miasta doskonale pamiętają ucieczkę z parkietu w Płocku, tylko nie zaglądają na forum naszego portalu.
Ale ja przecież o działalności Szczukockiej pisałem dużo wcześniej.
U nas od dawna nie ma problemu z trenerami , natomiast jest problem z Władzami klubu i paroma "gwiazdeczkami"
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!