metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
kibic ~kibic (Gość)06.12.2014 09:43

Sędziowie wypaczyli wynik tego spotkania masa błędów jakie popełnili odbiła się na grze obu zespołów. Dopóki nie zajmie się nikt porządnym szkoleniem sędziów i wprowadzeniem czasu rozgrywania akcji (tak jak w koszykówce) to nie będzie dobrze.

34

januszek ~januszek (Gość)06.12.2014 11:07

Słabi sędziowie w piłce ręcznej to jedno. A drugie to słaba postawa zawodników Piotrkowianina. Z 3 ostatnich kar dla Piotrkowa, 2 słuszne, 1 niesłuszna. Kar 2-minut jak na moje oko, więcej miał zespół z Leszna(nie Olkusza).Ten zespół takie spotkania powinien spokojnie kontrolować i wygrywać.Jak na dłoni widać,że słabo wygląda współpraca bramkarza z obroną.A gdy dochodzi presja wyniku,to zawodnicy nie zawsze podejmują najlepsze rozwiązania.Kolejna wtopa tego zespołu.

70

Stefan ~Stefan (Gość)06.12.2014 11:11

nie widziałem na boisku Kozłowskiego a tu jest podany :O

10

mariano ~mariano (Gość)06.12.2014 13:11

Cytuję:
Potem piotrkowski zespół nieoczekiwanie oddał inicjatywę gospodarzom

Jakim cudem gospodarz mógł oddać inicjatywę gospodarzom?

Cytuję:
Po wznowieniu gry piotrkowski zespół rzucił się do ataku, ten okazał się jednak nieskuteczny, podobnie jak ostatnia akcja zespołu z Olkusza, dlatego ostatecznie ten mecz zakończył się podziałem punktów.

O ile mi się wydaje to zespół jest z Leszna a nie z Olkusza

20

hanibal ~hanibal (Gość)06.12.2014 14:55

W drużynie z Leszna dwóch zawodników z ekstraligową przeszłością. W Piotrkowianinie ... dziesięciu !!! Drużyna Piotrkowa gra beznadziejnie pomimo bardzo dobrego składu. Szkoda pieniędzy podatników pompowanych na siłę z miasta na finansowanie tej bandy nieudaczników.

110

szkoda ~szkoda (Gość)07.12.2014 08:49

polityczny klub i cierpią na tym inne zespoły, które mógłby stokroć lepiej promować miasto, ale póki półkula ...

50

piotrkow-leszno ~piotrkow-leszno (Gość)08.12.2014 18:47

Pochodzę z Piotrkowa a od 7 lat mieszkam w Lesznie i wynik ten sprawił że w końcu nie mówi się tu tylko o żużlu :-)

10

kibol ~kibol (Gość)10.12.2014 18:18

Trener podziękował ale chętnych do pracy z Prezesem nie ma. Podobno idol prezesa Tadeusz wraca.

00

Handball ~Handball (Gość)10.12.2014 23:12

Do KIBOLA co złego zrobił Pan Tadeusz , uratował ekstraklasę za jego kadencji Murzyn był powoływany na konsultacje szkoleniowe ZPRP . Z ligi spuścił nas boski Kuptel. Pozdrawiam

00

marianek ~marianek (Gość)11.12.2014 06:53

~Handball - nie zapominaj jeszcze o walkowerze z Płocka, za który wielbi i szanuje nas cała Polska a Jednoróg ma ksywkę "Tadzio Walkower". hi hi ;)

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat