metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
piotrkowianka jedna ~piotrkowianka jedna (Gość)15.07.2014 23:32

Na starówkę nie da się pójść, bo chuligani. Na osiedlu za Fokusem nie da się żyć, bo smród nie do wytrzymania.....mimo wysokiej temperatury, nie można otworzyć okna. Oto wspaniały Piotrków.....Tu się nie da żyć!

41

zły ~zły (Gość)16.07.2014 08:12

http://www.wiocha.pl/1128862,Turek-nie-chce-sie-wylegitymowac-olewa-policje
obejrzyjcie tak powinni działać nasza Policja, jak szybko przyjechały posiłki i jak ubrane

10

ss ~ss (Gość)16.07.2014 09:15

Nasza policja to dno. Dzwoniłem kilka razy do nich z prośbą o interwencję przy sklepie merkury gdzie w biały dzień po jednej i drugiej stronie boiska na ławkach siedzą menele i chleją i przeklinająa pośrodku dzieci grają w piłkę i to wszystko widzą i słyszą. Na kilka zgłoszeń tylko raz widziałem jak przyjechali.

40

P51 ~P51 (Gość)16.07.2014 11:21

"mieszkaniec-" napisał(a):
Nie demonizujcie! A co ci młodzi chłopcy mają robić? Roboty niema dla starszych to i młodzi się nudzą

Wyślemy ich do ciebie - niech sie "rozerwą" ;->

20

Resident_ of_the_old_Town Resident_ of_the_old_Townranga16.07.2014 19:01

Po tym co dzisiaj przeczytałem w TT mogę tylko przytoczyć jeden tekst...
"O jak jak kocham to miejsce - tu jest tyle policji czuję się bezpiecznie"
Zenada

10

Xd ~Xd (Gość)17.07.2014 00:49

"P51" napisał(a):

Gdzie maja się rozerwać ?

02

P51 ~P51 (Gość)17.07.2014 11:17

"Xd" napisał(a):
Gdzie maja się rozerwać ?

Co za ludzie - wszystko trzeba wyjaśnić jak krowie na granicy i dać do ręki.
Trzeba korzystać z rozumu i mózgu - to nas różni od zwierząt... ;-)

20

xx ~xx (Gość)17.07.2014 13:57

jakie to wstrząsające......boją się chuliganów.....a jak panie ze sklepu sprzedają alkohol ochronie która tam pilnuje(zwłaszcza jednemu panu) to tym się nikt nie zajmie....najlepiej źle oceniają ci co nic nie wiedzą a robią tak samo....czy jak byliście młodzi to wszyscy co krytykują Stare Miasto byli idealni....wątpię

30

Resident_ of_the_old_Town Resident_ of_the_old_Townranga17.07.2014 16:38

"xx" napisał(a):
czy jak byliście młodzi to wszyscy co krytykują Stare Miasto byli idealni....wątpię

nie bylismy idealni ale nie robilismy takiej wsi jak teraz ci idioci robia, ze osoba mieszkajaca na starowce boi sie na nia wejsc w dzien czy wieczorem. ale mam to gdzies ja na nich sposob juz mam

21

xx ~xx (Gość)17.07.2014 18:54

"Resident_-of_the_old_Town" napisał(a):

sposób to miej na siebie

22

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat