metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
maciej1 ~maciej1 (Gość)29.10.2017 19:34

przyczyną każdych obaw i lęków jest niewiedza i powtarzanie po innych nieprawdziwych informacji ! w obecnych czasach większość ludzi wierzy dr Googlowi we wszystko co tam wyszuka bez żadnego krytycznego podejścia. To samo ze szczepionkami itd. Jednym słowem ciemnota !

38

maria,. ~maria,. (Gość)29.10.2017 20:07

Operatorzy zwiększając moc po zbudowaniu masztu. Te nieuczciwe praktyki są przyczyną naszych obaw i lęków a nie niewiedza.

81

gość ~gość (Gość)28.10.2017 20:11

a ktos wie co to za siec sie tam stawia?

42

gość ~gość (Gość)30.10.2017 13:00

Odnosze wrazenie ze komentarze niewygodne dla protestujacych sa kasowane zostaja same negatywne.

14

zdeterminowany ~zdeterminowany (Gość)30.10.2017 16:11

Czy jest ktoś na świecie kto jest w stanie ze 100% pewnością powiedzieć i udowodnić mi że ten maszt nie wpłynie negatywnie na moje zdrowie i zdrowie mojej rodziny. Nie ma! Więc uprzejmie proszę nie wciskać mi propagandy operatorów komórkowych, że to całkowicie bezpieczne.

70

gość ~gość (Gość)30.10.2017 17:59

Jacy madrzy ludzie sie wypowiadaja gdyby nie dr Google to nawet jednego madrego komentarza nie byloby...

25

,.,., ~,.,., (Gość)29.10.2017 19:56

Może za 20 lat okaże się, że największą ciemnotą okażą się Ci którzy teraz krytykują i wyzywają. I nie są to obawy i lęki oparte na niewiedzy tylko wręcz przeciwnie na 10 letnich badaniach wykazujących, że ludzie mieszkający w obrębie 400m od masztów telefonii komórkowych mają większe ryzyko ok.40% zachorowania na nowotwór niż ludzie w tym samym okresie żyjących poza tym polem.

102

gość ze wsi czyli opozycja ~gość ze wsi czyli opozycja (Gość)06.11.2017 20:06

ale ta ulica jest życzliwa a nie wie że największym zagrożeniem jest brak służby zdrowia, wybrali sobie magnata Radziwiłła i nie wiedzą ze więcej szkodzi niż 10 masztów razem wziętych

03

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat