Jak nie dziki po spożyciu alkoholu to bociany w marynacie. Co będzie dalej może uczone łososie w pomidorowym sosie? Piotrków jest stanem umysłu
Kryzys żywnościowy jak widać dotarł już do Polski. Bocian w marynacie. To nowy kulinarny przepis Polaków? Który to z telewizyjnych "mistrzów" kuchni to zaproponował? Ale jest jedno ale. Jak chce się już bociana spożyć w marynacie to na nieszczęście dla bociana ,ten ktoś powinien pozbawić go życia. A tak to są skutki. Zaraz mi się przypomniała taka historia. Otóż lata temu byłem na saksach w Anglii. W mieście gdzie zasuwałem w parkowym stawie mieszkały łabędzie. Tak się jakoś złożyło ,że jak tam zaczęli przyjeżdżać Polacy w większej liczbie łabędzie zniknęły. Prasa lokalna natychmiast orzekła ,że wyłapali je Polacy celem spożycia. Na napisano niestety z jakimi przyprawami....A więc może coś w tym ...jest.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!