Pan radny Miazek przed wyborami spotykając się z wyborcami obiecał pomoc w tej sprawie- cierpliwie czekamy...... do kolejnych wyborów
"Można jeszcze lepiej, bo kocham Piotrków! Całym sercem dla PIotrkowa"
Wszystko fajnie ale jak nam utwardzą teren to zobaczycie że niebawem od deszczówki będziemy płacić podatek bo pisiory szykują i co wtedy. Pomyślcie.....
ciekawe mam garaż na górniczej. Czy środek lata czy zimy nie mam problemu z wyjazdem z garażu
to jest w standardzie naszego miasta to samo sie dzieje na osiedlach zadnej kanalizacji deszczowej zapomnieli lub material sprzedali jak budowali osiedla
do LUQ Jak p.N.budował ciąg garaży na sprzedaż to dostał zezwolenie i widząc co się dzieje wybudował garaże o poziomie ok 0,5m wyżej niż pozostałe. Ja akurat miałem zalewany garaż wiele razy i musiałem nawet robić nową podłogę parę cm wyżej. Nie można się cieszyć , że mnie nie zalewa tylko innych , to jest fajnie .To świadczy raczej o prymitywnym myśleniu .
Panie Janku Dziemdziora ma Pan rację. Z PISem Pan tego nie zrealizuje. Niech się Pan odcina od nieudaczników. Oni
prędzej wydeptają ścieżkę na Jasną Górę niż niż cokolwiek naprawią. Panie Janku nie idź tą drogą bo Cię nawrócą, zagryzą i wyplują. Nigdy z PIS eeeemmm. Niech żyje LEWICA.
Witam czyje są te garaże bo potrzebuje tam wynająć a nie wiem do kogo się zgłość. Widać że wiele z nich jest wgl nieużytkowanych.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!