metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Zanzi ~Zanzi (Gość)29.11.2013 08:34

"kok" napisał(a):
Pienicie się o nazwę ronda.Są ważniejsze sprawy

Masz rację, tym bardziej, że większość osób i tak nie będzie używać nowych nazw :) Niepokoi tylko fakt, że nadal tyle "pisiorów" w naszym mieście

10

CoolMen ~CoolMen (Gość)29.11.2013 09:23

"Zanzi" napisał(a):
Niepokoi tylko fakt, że nadal tyle "pisiorów" w naszym mieście

Ci radni zostali po prostu wybrani przez "nieporozumienie" cytując J. Kaczyńskiego. Zapewne nie dostrzegli, że są radnymi miasta Piotrków Trybunalski, a nie radnymi partii pod nazwą PiS. Liczy się tylko narzucony odgórnie interes partyjny i osobisty wodza, a nie wola i zdanie mieszkańców.

10

Narodowiec ~Narodowiec (Gość)29.11.2013 22:50

"gimbaza" napisał(a):

(...) jak nie wiesz kim był wielki człowiek i Patriota to się dowiedz i poczytaj o Majorze Adamie Trybusie

01

Narodowiec ~Narodowiec (Gość)29.11.2013 22:51

"1975" napisał(a):

(...) poczytaj troche o histroi swojego narodu Major Adam Trybus to wielki człowiek i Patriota

01

TY ~TY (Gość)03.12.2013 02:14

"mol" napisał(a):
A co ma wspólnego: Słowacki, Kostromski, Wyspiański, Narutowicz, Sienkiewicz, Sikorski, Batory, Żeromski, Roosevelt, Iwaszkiewicz, Tuwim, Paderewski, Kołłątaj, Konopnicka i Matejko?

Akurat Kołłątaj ma. I to sporo wspólnego - doczytaj, a potem się wymądrzaj.

01

broda ~broda (Gość)03.12.2013 07:33

"Zanzi" napisał(a):
Niepokoi tylko fakt, że nadal tyle "pisiorów" w naszym mieście

Czy masz z tym jakiś problem? Jedni nie lubią pisiorów inni popaprańców, ale to jest chyba sprawa indywidualna. Chcesz popapranego Piotrkowa czy wymyślisz coś innego?

01

ares1 ~ares1 (Gość)03.12.2013 08:09

"broda" napisał(a):
Chcesz popapranego Piotrkowa czy wymyślisz coś innego?

Ani jednych ani drugich!Pisuary jaki i Platfusy są siebie warci!

01

Zanzi ~Zanzi (Gość)03.12.2013 09:03

"broda" napisał(a):
Czy masz z tym jakiś problem? Jedni nie lubią pisiorów inni popaprańców, ale to jest chyba sprawa indywidualna. Chcesz popapranego Piotrkowa czy wymyślisz coś innego?

Mam z tym problem, bo tu mieszkam :) Piotrków obecnie, czy z pisowcami, czy z platformą i tak jest popaprany ;) Chodzi o to, że powinno już nastąpić mega wietrzenie UM w naszym mieście. Tyle że nie dociera to do główek niektórych "ludziów" ;)

01

97-300 97-300ranga03.12.2013 10:25

"ares1" napisał(a):
Ani jednych ani drugich!Pisuary jaki i Platfusy są siebie warci!

Ja wiem że ty jesteś fanem czerwonej zarazy, mam to w d...e, ale czcigodny Nr.2 top komentatorze ortografię mógł byś trochę poprawić. Nie wypada, nie wypada.

00

ares1 ~ares1 (Gość)03.12.2013 10:33

"97300" napisał(a):
Ja wiem że ty jesteś fanem czerwonej zarazy, mam to w d...e

To dobrze że masz :))) Ale Cię rozczaruję nie należe do czerwonych do białych też nie ot bezpartyjny który patrzy na ten burdel jak sie Pisuary gryza o władzę z byle kim a szczególnie z Platfusami :)))

01

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat