metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Bart ~Bart (Gość)28.11.2013 11:15

A już miałem nadzieję, że piotrkowscy radni wezmą przykład z radnych Bydgoszczy, no cóż pomyliłem się. Proponuję ul. Śląską przemianować na Jarosława Kaczyńskiego a ulicę Przedborską na "wielkiego posła" ziemi piotrkowskiej Antoniego Macierewicza - bo on jak Kczyńscy tyle ma wspólnego z naszym (a nie Chojniaka) Miastem PIOTRKOWEM TRYBUNALSKIM

00

CockS CockSranga28.11.2013 11:16

Szczerze powiedziawszy mam w d... jak się te ronda będą nazywać mogą być nawet i Bolka i Lolka. Więc nie wiem po co to całe zrzędzenie ŹLE-DOBRZE

00

Bart ~Bart (Gość)28.11.2013 11:19

Do Luca - nie obrażaj mjr TRYBUSA porównując do Niego Kaczyńskiego.

00

kok ~kok (Gość)28.11.2013 11:31

Pienicie się o nazwę ronda.Są ważniejsze sprawy

00

Patrycja111 ~Patrycja111 (Gość)28.11.2013 11:37

Ludzie te ronda powinny nazywa się ronda Krakowskie a nie znow ten Kaczyński. Same mohery chyba glosowały

00

expiotrkowianin ~expiotrkowianin (Gość)28.11.2013 11:39

Trybus to dobry patron - związany z Piotrkowem. Jednak faktycznie - został już wystarczająco uhonorowany. Natomiast Zaremba - piotrkowianin, znany na całym świecie - jest osobą przez pana chójniaka zapomnianą... Panie prezydencie chójniak, nie jest pan godzien czyścić bibliotecznych regałów, gdzie stoją setki książek przypominającą tę wielką postać. Właśnie tego typu wielkich piotrkowian, znanych i cenionych w świecie winniśmy promować. A gdy patrzę na pana działalność, mam ochotę wysłać sms-a o treści "pomagam". Pocieszam się tym, że nawet mając to stanowisko nie jest w stanie mi pan swoją działalnością ubliżyć - byle kto mi nie ubliży... nawet tak wielką głupotą.

00

sylwek ~sylwek (Gość)28.11.2013 12:10

kok masz zupełną rację rondo to rondo ale teraz ktoś wygra przetarg na tabliczki,słupki,lampki,i inne pierdoły

00

Luca ~Luca (Gość)28.11.2013 14:49

JEstem dumny z Rady Miasta Piotrkowa Trybunalskiego: BRAWO!!!

00

xx ~xx (Gość)28.11.2013 15:48

Teraz pewnie będzie burzliwa dyskusja, które rondo będzie Lecha, a które Marii. Wszak jedno jest wyżej a drugie niżej.

00

anty-pisior ~anty-pisior (Gość)28.11.2013 16:22

Żal mi radnych, którzy głosowali na - zasłużonych z uwagi na efektowną śmierć - Kaczyńskich. Powinni iść do jednego z piotrkowskich marketów, kłaść kolejno głowy na wage i naciskać pomidor.

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat