Ale jak było przez lata najtaniej w powiecie to nie protestowaliśta. U nas od dwóch lat już było po 24 zeta. Dalej głosujyta na pis,, chyba w moszczenicy 80 proc miał.
Tanie państwo musi kosztować, myśleliście że wszystkie 500+ oraz sztuczne podwyżki zarobków są za darmo, teraz przyszła pora płacić za to. Cieszcie się osły że płace porosły ja cenę podwoję i wyjdę na swoje. Brawo pis, doić tych naiwniaków.
Podziękujcie pisowi za takie przepisy prawa które kształtują ceny. Opłata marszałkowska chyba ponad 200 proc wzrosła na odpady to co firmy mają dokładać? Taki rząd to takie ceny. Przecież "dali" z naszych podatków 500plus
Spytajcie się pisu dlaczego oddali złoża polskiej miedzi jakiejś podobno kanadyjskiej firmie ? Za dużo pieniędzy może w kraju jest ? Może z tych opłat śmieciowych tyle kasy, że miedzi już nie potrzebujemy tak jak i węgla ?
Obudziliście się z zimowego snu? Hallooo 3 lata temu to było 3 lata temu!!! Teraz jest 2021! I wszystko jest drogie! PIS Wam się odwdzięczył ! Pandemia robi Swoje! A Firmy śmieciowe będą mieć luksus! Bo każda stawka zostanie przyjęta ! Niech żyją firmy śmieciowe ! Sto lat! A Ja nie głosowałam na PIS!
Każdy może wybrać sobie operatora sieci komórkowej, dostawcę gazu czy prądu... nie można zrobić tak samo z firmami wywozacymi odpady? Większa konkurencja=niższa cena. Niestety jak zawsze chodzi o kasę, a nie o środowisko, czy mieszkańców.
Marcelek nie zrobi gminnej spółki odbierającej odpady, bo po co, będzie tania, państwowa a nie o to chodzi, my cię rozliczymy za wszystko, za żwirownie-wysypiska w Karlinie, gimnazjum, działki budowlane pod Moszczenicą, MTI, układziki itd. myślisz, że skoro to ostatnia kadencja to jesteś pan bezkarny, to się pan mylisz
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!