Panie Juliuszu, cała nadzieja dla nas młodych w Panu. Chcemy nowoczesnego miasta, miasta rozwijającego się tak jak inne. Od dłuższego czasu drepczemy w miejscu, nic się nie zmienia. Będą środki unijne będzie można pchnąć to miasto na lepszą drogę, lepszą przyszłość. Liczymy, czekamy, zaciskamy kciuki. Dość tej wieloletniej stagnacji i marazmu.
Przynajmniej Pan Wiernicki spotyka się z mieszkańcami,
Chojniak jakieś otwarte spotkanie z mieszkańcami zrobił może 20 lat temu
Czyli będzie odgrzewany kotlet :))) Powiewu świeżości nie będzie. Ciekawe kto jest jeszcze w cieniu znajomy ?
Młody chłopak. Za mlody na tę funkcję. Brakuje doświadczenia. Nawet radnym nie był. Za wcześnie.
Człowiek młody bez jakiegokolwiek doświadczenia w polityce ma rządzić miastem ? otoczony na dodatek ludźmi o niezbyt dobrej renomie ? no śmiechu warte...
No cóż. Ja osobiście będę głosował na Wiernickiego ,ale nie dla dlatego ,że jestem jego zwolennikiem ,ale dlatego ,że Chojniaka i spółki mam dość. Co zaś ewentualnie wniesie Wiernicki po wygranej naprawdę nie wiem. Jednak stawiam nie młodość ,ale rozwagę i rozsądek ...
Brawo, bo wreszcie ktoś tutaj wyszedł do ludzi. Chojniak umie tylko zamykać się w Urzędzie i organizować odgórne, zamknięte spędy tj. pasowanie pierwszaków w marcu - bez jakichkolwiek niewygodnych pytań i choćby jednego głosu sprzeciwu. Powodzenia w 2 turze.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!