juzek ma rację; ja oddałem głos na zapaśnika, ale przepadł; trudno - zasady były jasne dla wszystkich; ale malkontenci będą zawsze tacy jesteśmy
Nie do końca jest oczywiste i jasne w piotrkowskich plebiscytach , a kuriozalne jest organizowanie plebiscytów na "najpopularniejszych". Gdy bowiem jakiś desperat zmobilizuje rodzinę, znajomych, swoje i ich fundusze bo chce się dowartościować i wygrać taki plebiscyt to może się okazać ze tym razem to "specjalna komisja" wybiera tych naj...... Nie ma jasnych, stałych kryteriów to i mamy takie kwiatki.
Kibic - gdy był na najlepszego i wybierała Rada Plebiscytu też było marudzenie. Nigdy się nie dogodzi wszystkim. Dobrze, że robią bo kto się tym zajmie?!
Tak jest we wszystkich dziedzinach, nie tylko w sporcie.
Zawsze wybierani byli Sportowcy Roku przez działaczy sportowych. Najpopularniejszym zostawał ten, który najwięcej kasy przeznaczył na smsy. Zawsze kapituła wybierała według osiągnięć najlepszych sportowców. A teraz jakaś farsa. To skandal, ze nie ma Kamila Majchrzaka (chłopak wygrał Olimpiadę w Chinach, mówią o nim w TVN, piszą na portalach sportowych), a w Piotrkowie nic. A są jacyś, o których się kompletnie nie słyszy w naszym mieście. Nie mam nic do nich, ale plebiscyt powinien być dla najlepszych.
Nie rozumiem waszych oburzeń!
Dziewczyna miała najwięcej głosów i wygrała, takie są fakty!
To co się dzieje w piotrkowskim sporcie a czego oczywistym dowodem jest ten "plebiscyt" jest totalnie chore.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!