To super idę z laptopem na słoneczko później wskakuje do wody i krzyczę "łap złodzieja".
Na starówce to strach iść w dzień a z laptopem usiąść buhahaha
Tam aż strach wsiąść laptopa już nie mówiąc o innych aspektach - Szczególnego rodzaju rozrywka jest także na piotrkowskim "Słoneczku" kupa przeklinającej i pijanej w sztok meliny - prezydent zaprasza serdecznie!
A nasze Dzieci z Normalnych wciąż muszą siedzieć zamknięte w domu, ponieważ boją się jeździć w tak "urocze" miejsca jakie zapewnia im piotrkowski samorząd w te wakacje.WSTYD
Od kiedy to działa?ten punkt na Jana Pawla z tego co pamietam od dawna jest zainstalowany ale dzialal tylko w dniu kiedy go uruchomili.Sorki ale isc z laptopem na ;sloneczko; to samobojstwo!
Przy takiej ilości chemii nawalonej do wody, to rzeczywiście lepiej siedzieć na plaży z laptopem ;)
jasne idz z laptopem na "słoneczko" to gnoje po piwach będą mieli ci co ukraść
Ciekawe co za niespodzianki i skąd było te pięć osób z laptopami!Czyżby z UM??Czekamy na kolejny debilne pomysły kończącej się kadencji!!!!
[cytat]Ciekawe co za niespodzianki i skąd było te pięć osób z laptopami!Czyżby z UM??Czekamy na kolejny debilne pomysły kończącej się kadencji!!!![cytat]
Przechodzili obok i wstąpili.
Bzdury piszecie,przecież logiczne jest(może dla Ciebie nie)że w zimie usługa ta będzie nieaktywna.Iakie ilości chemii nawalone do wody?Sanepid dopuścił kąpielisko do użytkowania więc woda jest ok.Nie wiem co bierzecie ale działanie nie podoba mi się.
Byłem na "słoneczku"kilkakrotnie i mam odmienne zdanie na temat bezpieczeństwa,w ciagu dnia zauważyłem częste patrole policji oraz strażników miejskich,a "kupy pijanej w sztok i przeklinającej meliny" nie spotkałem.Proponuje abyś zmienił lekarza,ten Cię oszukuje.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!