Nie zrobią teraz bo przyjdą wybory i nie będą mogli nic obiecać. A tak znów podczas kampanii wyborczej obiecają, że będzie S12. Znów przyjadą, popstrykają zdjęcia, poprzybijają piątki z ludźmi i....tak do następnych wyborów.
blokada mostu na pilicy , zmiana protestujących co 4-6 godzin i ustawiczne chodzenie po pasach , 1,2, 3 tygodnie i nie ma przeproś ,tylko determinacja i zdecydowanie coś może zmienić ,BLOKADA i jeszcze raz BLOKADA
Pierw blokowalista budowę, bo wam wariant nie odpowiadał, a tera blokujeta, bo drogi nie budujo. Cyrk ino cyrk.
Tylko totalna blokada. Na tygodnie. Zero przejazdu. I efekt będzie murowany. Do tego obecność protestujących na każdym spotkaniu posłów, senstorow, radnych z opcji rządzącej. I czerwona farba. A trasa będzie za 2 lata.
Bez pieniędzy z UE nic się w Polsce nie wybuduje. Może to dotrze wreszcie do wyborców pis-u, który cały czas łamiąc praworządność blokuje nam te środki finansowe. Policzcie sobie ile kasy już Polska straciła za każdy dzień i co można było wybudować za to?
Fakty są takie, że w przypadku Piotrkowa i najbliższego regionu posłowie mają w najgłębszym poważaniu mieszkańców i planowanie inwestycji, bo i po co? Wystarczy, że przed wyborami ekspert od wybuchów Antoni Macierewicz powie, że Łódź powinna być małą mieściną obok wielkiego Piotrkowa (słowa autentyczne) i już elektorat to łyka, a jak przychodzi do lokowania przemysłu zbrojeniowego albo przebiegu dróg to i tak wybiorą Łódź. Posłowie z regionu wylewają z siebie wręcz litry hipokryzji. Panie pośle Telus, tudzież panie pośle Lorek - jak tam panom ciężko i tak z tego powodu jesteście załamani, to powinniście złożyć mandaty. Coś ludziom obiecaliście i tego nie dotrzymaliście. Ale co tam - grunt, że dieta leci, no nie?
Ja sie zwolniłem z pracy bo spedytor mi kazał jezdzić przez Sulejów.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!