Jeżdżąc normalnie samochodem osobowym miesięcznie przejeżdżasz około 1000km, plus wakacje dajmy kolejne 1000 km co w roku daje 13 000 km. Przez dziesięć lat mamy 130 000 na liczniku itd. W naszym pięknym kraju utarło się za sprawą dużych fiatów, polonezów 100 tyś na liczniku to już remont. Na polskich giełdach właśnie wszystkie samochody oscylują w granicach 140-170 tyś km. Dokładnie jest tak jak mówisz wystarczy wejść na autoscout24.de i porównać ogłoszenia z przebiegiem km np passatów, audi - porównać je z autami na allegro. Zasadą jest że po przejechaniu granicy autu ubywa jakiś 100 tyś km.
Przecież to nie osobówki że po 200tyś kończy swój żywot.w takich autach remonty silników zaczyna się robić dopiero po milionie km,także nie przesadzajcie,chyba że wolicie h9 od merca...
To stare padla takie autobusy kupuje sie w przedziale 5000/10000 euro zamiast 4 kupic 1 nowszy ale hmm komu pomyslec haha pana od poszukiwan polecam strone http://autoline-eu.de/s/Busse-Reisebus--c5tk2226.html
I te przebiegi nie sa realnie liniowe autobusy kreca milion kilometrow w 3 lata
No i ty myślisz że Polak nie ma głupiego laptopa z oprogramowaniem..? Naiwny jestes... Turcy już w niemczech cofają a Polacy dodatkowo ;-)
Handlarzom - może ty skoro taki poinformowany jestes... A i te twoje wywody zachowaj dla siebie
To i tak o niebo lepiej niż niejeden "milioner" w PKSie. Ja kiedyś w czasie dużych opadów deszczu siedziałem w autobusie z otwartym parasolem, bo dach przeciekał.
Jeżeli myślałeś, że mnie zdenerwujesz tym tekstem to się grubo pomyliłeś. Zdenerwować mnie może tylko człowiek inteligentny. Pozdrawiam.
Znalazłem ostatnio w ogłoszeniach, roczne Q7 z Niemiec z przebiegiem 106 000 km. A autobusy są naprawdę fajne i dobrze się nimi jeździ.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!