metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Major Ryba ~Major Ryba (Gość)23.02.2025 22:03

Warto zagłosować choćby dla zrobicia duopolu. Te przestrogi to na wyrost to prezydent ma być nie premier. Lepszy Mentzen niż dwie wydmuszki pseudo wodzów, czy jakieś marszymki czy biejaty.

57

Teyej ~Teyej (Gość)24.02.2025 00:33

A w tv powiedzą że znowu nikt nie przyszedł na jego spotkanie :D

85

Wujek Wojtek ~Wujek Wojtek (Gość)24.02.2025 08:00

Nie dam się nabrać na tego farbowanego prawicowca. Mentzen wzywał do bojkotu referendum w sprawie nielegalnych imigrantów, a teraz nabija sobie kapitał polityczny na tezach antyimigranckich. Co gorsza nie zaprzecza koalicji z tuskiem.

77

Prawdziwa twarz ~Prawdziwa twarz (Gość)22.02.2025 21:33

Zakaz rozwodów, traktowanie kobiet jako inwentarz a nie wolnych ludzi, kara śmierci za aborcję (w każdym przypadku!), kamienowanie ludzi za homoseksualizm, możliwość posiadania dowolnej broni bez jakichkolwiek zezwoleń i testów psychologicznych (w tym karabinów szturmowych), zniesienie kar za gwałt, zniesienie publicznego systemu nauczania i publicznej opieki zdrowotnej - zastępując je całkowicie prywatnym. To Kochani proponowała Konfederacja w 2023 roku w wyborach parlamentarnych. Mam nadzieję, że pamiętacie i nie dacie się nabrać. Obecnie ich europosłowie w PE są w sojuszu z neonazistowską partią AFD, która chce wypowiedzieć Polsce uznanie granic z 1945 i zabrać ziemie odzyskane. AFD otwarcie hołubi austriackiego akwarelistę oraz chce powrotu do polityki Niemiec z tamtego czasu - zabrania obywatelstwa wszystkim w 100% nieetnicznym Niemcom oraz deportacji wszystkich imigrantów, także tych którzy mieszkają w Niemczech kilkadziesiąt lat. Sojusznik Konfederacji w PE uważa Wehrmacht i SS za niemieckich bohaterów którym należą się pomniki. AfD- sojusznik Konfederacji chce odebrać Polsce Ziemie Odzyskane - Śląsk, Pomorze i Mazury. Konfederacja proponuje wyjście z NATO i UE, które są dwoma najwiekszymi filarami dobrobytu w Polsce - proponują nam status Mołdawii lub Białorusi. Prezydenta z takiej partii chcemy?

2722

Racjonalna ~Racjonalna (Gość)23.02.2025 20:57

Szkoda że tak wiele osób nie zna poglądów pana Sławka, nie poświęci nawet 5 minut żeby wysłuchać całości -a nie jedynie wyrwane z kontekstu zdania- potem powstają bzdurne wypowiedzi że np konfederacja jest przeciwko kobietom(bo aborcja w tym kraju jest najistotniejszym problemem) że naziści, że ruskie onuce (jedno drugie wyklucza ale ok) że głosują na nich gimnazjaliści etc. Skąd wy ludzie to bierzecie? Czy korzystanie z internetu by pozyskać rzetelne informacje jest tak trudne?
Jestem kobietą. Bardziej od skrobanki martwi mnie czy będzie mnie zaraz stać na utrzymanie domu, zwłaszcza jak przypierdzielą kary za brak ,,eko" ogrzewania/okien/ścian/auta czy co tam jeszcze wymyśla zieloni biurokraci. Jeszcze martwi mnie czy jakiś inżynier z pontonu nie zg,,,ci mojej córki lub nie zechce wysadzić się w szkole moich dzieci w imię All,,a lub czy nie zechce wjechać rozpędzonym autem w kogoś kogo znam a kto akurat robi przedświąteczne zakupy. Bardziej od aborcji martwi mnie fakt że czekają nas głodowe emerytury(o ile w ogóle), 2letnie kolejki do lekarzy, szalejącą inflacja, wały robione przez banki oraz przez nasz wspanialy rząd który każe się jedynie szeroko uśmiechać. Niedługo w ten szeroki uśmiech oberwiemy od jakiegoś ukraińskiego brata w ramach podziękowań za pomoc w trakcie przypominam ich wojny. Jakbyśmy jako państwo mało mieli problemów ale za każdym razem wywlekany jest temat tej nieszczęsnej aborcji. Nie rozumiem tego! Obudźcie się ludzie i dajcie temu młodemu człowiekowi, z głową na karku szansę. Inni swoje szanse mieli przez ostatnich 30lat

108

nnb ~nnb (Gość)24.02.2025 07:48

w byłych miastach wojewódzkich powstają centra dla imigrantów ,tylko konfa może ogarnąć to szaleństwo ,zielony bezład i reszta bzdur

1010

Soltys ~Soltys (Gość)24.02.2025 14:00

Taki kandydat to zarazą dla Mojego Domu Polska

16

Bolesław ~Bolesław (Gość)23.02.2025 20:23

Mentzen grilluje na youtube. Polecam.

58

nbv ~nbv (Gość)25.02.2025 08:20

w pierwszej turze MANTZEN w drugiej ,obojętne kto ,nawet z przypadku ,byle nie nikt z obecnie przy korycie

24

karol ~karol (Gość)23.02.2025 12:08

A teraz zastanówcie się co te pier.... ce proponują. Karę śmierci dla kobiety, która dokona aborcji. No to wyobraźcie sobie sytuację matki z powiedzmy 8 dzieci, zachodzi w kolejną ciążę, ale już nie chce mieć więcej i robi aborcję. Ojciec popełnia samobójstwo bo nie radzi sobie psychicznie z sytuacją. Wykonują karę śmierci na matce i 8 dzieci z wielką traumą trafia do domu dziecka. Ktoś myśli, że te dzieci będą pałały miłością do kraju, który odebrał mi rodziców ? Takiej przyszłości chcecie dla Polskich dzieci ? Czyimi agentami oni są ?

1212

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat