ciekaw jestem czy dożyje do końca kary , a poza tym artykul a raczej jego treść jest żenująca , jakbym sluchal jakiegos gliniarza wypowiadającego sie w tv to wasz artykul jest w takim samym tonie:nadęty , slużbisto - wazeliniarki .ŻAL.
babcia chciała dobrze -lekarze tak marnie zarabiają !!!
a tak poważnie to dziwny lekarz przecież dobrze wiemy że nasi lekarze ze szpitali BIORĄ !!!!!!!!tyle że w gabinetach prywatnych ! tam im wolno !!!
starsza kobitka chciala pomoc synowi a ten lekarz zrobil afere wielka!patrzcie jaki uczciwy lekarz ktory nie bierze pieniedzy!jak bym go dorwal to...co on myslal ze reputacje sobie lepsza wyrobi?!!!!pajac!!!!
Biorą tylko to się ładnie nazywa teraz -PRYWATNA PRAKTYKA LEKARSKA a babunie nie wiedziała o tym i biedaczka wpadła .
Pewnie tak, jak pewnien lekarz z Bełchatowa, który kilkanaście lat temu odpowiedział pewnej biednej pani, która dawała mu w kopercie 100 zł: "Śniadanie to ja już dzisiaj jadłem".
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!