Gdzie? :O Dobrze, że nie w Sulejowie.
Nie da się.
koniecznie światła bezkoizyjne SIENKIEWICZA-PIŁSUDSKIEGO-KOPERNIKA, ORAZ 3GO MAJA -KOPERNIKA
i ja tak myślę nie widzę żadnego problemu na tym skrzyżowaniu a przejeżdżam przez nie kilkukrotnie każdego dnia, zarówno jadąc Dworską jak i Sikorskiego.
Ha!
I tutaj wracamy do "meritumu", proszę wycieczki... ;-)
Jak dla mnie światła w tym miejscu to nieporozumienie!Jakie tam jest natężenie ruchu że potrzeba świateł?!No chyba że robi się je na życzenie!
Ano tak mądralo:
Widzę,że reprezentujesz opcję mądrali chcących nagiąć wszystko do własnych potrzeb. Tacy mądrale nie pomyślą,że można "pro publico bono" zrezygnować ze swoich egoistycznych dążeń...
Bzdura! Trzeba było zlikwidować lewoskręt i po problemie! Teraz będą światła co 100m.
Następny mądrala.
A jak byś wtedy dojechał z centrum miasta do MZDiK-u, Emersona, Piocelu i innych firm mieszczących się przy ul. Dworskiej oraz do zachodniej części ul. Belzackiej?
1. ustawiasz się na lewym pasie,
2. dojeżdżając do skrzyżowania włączasz kierunkowskaz i zwalniasz,
3. obserwujesz przeciwległy pas ruchu, jeśli nic nie jedzie- skręcasz,
ot i cała filozofia,
wszystkie te elementy skrętu wykonujesz z tzw. szczególną ostrożnością odpowiednio wcześniej informując innych użytkowników drogi o swoim zamiarze.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!