Do tych luksusów brakowało nam jeszcze tylko kamer. A co inni powiedzą na ten przepych w Piotrkowie? Wary im opadną z zazdrości?
Więcej na http://sklave.manifo.com/wiadomosci-lokalne
Idź sobie walnij z gwinta i przestań zaśmiecać Internet.
Wolałbym więcej autobusów, niż kamer, albo przynajmniej działające w zimie ogrzewanie, ale przecież pan prezes Stankowski - wybitny ekspert do spraw komunikacji uważa, że kamery to obecnie najpilniejsza potrzeba MZK. Mam dla pana prezesa propozycję: proszę zapisać się do partii politycznej, najlepiej takiej, która wygra wybory, polizać kilkanaście dup i może zostanie pan jako wybitny ekspert ministrem transportu. W Polsce w tym zakresie i tak więcej spiep..ć nie można, a piotrkowska komunikacja skorzysta na awansie.
A te kamery pomogą kiedy kupując bilet u kierowcy przypadkiem go zniszczę lub zgubie, a kontrol się do mnie doczepi ?
A co grozi kierowcy za przytrzaśnięcie drzwiami pasażera ? Za co niby mam dostać po takim wyczynie odszkodowanie ?
Pytam bo obie sytuacje mnie spotkały i jakoś tylko ja z tego powodu byłem stratny.
Panie Prezesie nie bądż pan taki pewny za swoich pracowników -słyszał pan co było w komunikacji Łódzkiej?
Ciekawe,czy kamery również będą mogły uchwycić fakt,że większość naszych piotrkowskich kierowców na przystankach nie podjeżdża pod krawężnik.a niestety autobusami jeździ sporo starszych osób,którym trudno jest wsiąść do autobusu prosto z ulicy.Telefony w powyższej sprawie pozostają bez echa w MZK Piotrków Tryb.
gdyby można było kupić bilety w KAŻDYM kiosku to nie tamowało by się ruchu!!
Żeby to był jedyny problem - kierowcy w Piotrkowie bardzo często w ogóle nie zatrzymują się na przystankach, mimo że nie są przystankami na żądanie.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!