Może zmieńmy nazwę z Piotrków Trybunalski na Haering Trybunalski.Ludzie przecież to się już jakiś obłęd z tym Haeringiem robi. Była Hortensja Kara czy ktoś nadawał nazwy ulic od właścicieli???Nie powiem facet wiele wniósł do PT ale bez przesady.Niedawno pisał forumowicz broda a zatraceniu polskiej historii więc zapytam nie ma już w naszej historii kogoś kto wniósł więcej jak Ten Pan???I proszę nie wyjeżdżać z miejscami pracy. Nie on pierwszy i nie on ostatni!!!
Koniec świata ulica Haeringa może odrazu adolfa hitlera Gałkowi sie chyba we łbie pokręciło w tyłek Jurgenowi chce wejść za wszelką cene to już jest paranoja
a może też nadać im .MBL.-wreszcie dotarło by do nich gdzie prowadzą interesy i skąd czerpią zyski
To jakaś totalna bzdura, świat oszalał ktoś chyba liczy na niezłą kasę
zróbcie coś w tym Piotrkowie bo te miasto umiera ludzi coraz mniej miejsc do spotkań coraz mniej atrakcji coraz mniej a zmianą ulicy zajmijcie się na samym końcu bo to nikomu szczęścia nie da!
jaki wstyd -nie mamy zasłużonych piotrkowian a może ulica merkel-hearing czy jak mu tam wydoił piotrków doprowadził do likwidacj delty i vitromy.ludzie opanujcie się w końcu
Ja proponuję aby Łódzką przemianować na ulicę Krzysztofa Chojniaka oczywiście również w uznaniu wybitnych zasług dla miasta, 3-go Maja można zmienić na Elżbiety Jarszak, albo Łągwy-Szelągowskiej, Jagodową na Mariana Błaszczyńskiego, Park Jana Pawła na Park Jana Dziemdziory. Nie macie za grosz wstydu. Może zamiast stania pod bramą cmentarza 1 listopada wypadałoby wejść na jego teren i przeczytać epitafia: ilu z pochowanych tam profesorów, wybitnych naukowców, poetów, powstańców styczniowych, dziennikarzy upamiętniliście nazwaniem ulicy? Żal mi Waszego intelektualnego ubóstwa - o moralnym nawet nie wspominam.
Tosia to chyba w kadrach u Haeringa robi albo na Qesie bąki zbija taka zafascynowana Antonem jest może aleja Tosi i Gałka by nazwać haha
~Kukizowiec - żal hmmmm żal hmmm- może zróbmy marychy Liroya wtedy będzie nie żał albo Wierzejskiego a może Kukiza cyt,"Jak ja was k...y nienawidzę!", czyli Kukiz o KOD" hmmm?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!