W piotrkowskim PiS nie ma żadnego kierownictwa. A swoją drogą - ciekawe ile zarabia pan Brylski w tym WORDZIE, ze się tak puszy. Z naszych podatków - co warto wiedzieć. I czas to sprawdzić. Panie Brylski, wyborcy idą po pana :):):)
Oczywiście ,że Chojniak prędzej czy później "przekona" jakiegoś jeszcze "nie przekonanego" radnego do końca... Prezydent spyta tego i owego czy "jest całym sercem dla Piotrkowa?" Ten nie przekonany /jeszcze/ powie ..."jestem" I po ptokach.
Boszeeee...
Dejta se po razie/po buziaku* i będzie po sprawie! A tak, to "w koło Macieju"...no ile można? No ile???
* - potrzebne nie skreślać
Co do zarobków Pana Brylskiego, to proszę sprawdź sobie w Biuletynie Informacji Publicznej. Każdy radny jest do tego zobowiązany i zobaczysz ile zarabia. Przy okazji sprawdź zarobki Pana Prezydenta, Pana Krawczyńskiego, Pana Włodarczyka....oraz innych z najbliższej świty prezydenckiej.
Jaki mozg ......marian dwcyduje o tym co mu ustala radni .......nie ma wplywu na nic jesli czajka tera itd nie ppdniosa reki wiec nie chwalcie rego chlopaka za nic.
Ja nie mówiłem o "Panu" z wielkiej litery, panie Brylski ;) A prezydent i inni wymienieni maglowani są na tym forum na okrągło, wiec był czas aby się pan nauczył, nawet na pamięć :):) Czas zajrzeć do kieszonek i za pazuchę innym.
Do abc .....patrze na zarobki i nie widze zadnych nieprawidlowosci a mam dane z urzedu skarbowego przy rozliczaniu pit ile wykazali zarowno chojniak jak i marian i cala rada prawicy razem dla siebie czyli organizacji przestepczej o charakterze mafijnym i jest oki wiec spadajcie z glupimy komentarzami bo jak cos robia to pod stolem a nie na am face
ale jaja Sławomir Dajcz musi się słuchać Macierewicza. Macierewicz tupnie nogą a Dajcz będzie chodził jak zegarek....Hofmana :)
Jest szansa na protesty wyborcze i wnioski o to by nie zniszczono naszych glosow... Podpiszcie protest na stronie kj.org.pl/protest-wyborczy
Jest szansa na sprawdzenie i policzenie naszych glosow rzrtelnie. Kazdy wyborca moze wnies tez protest wyborczy do Sadu jesli zna jakies naduzycia wyborcze
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!