Jeśli potencjalnego pracodawcę nazywasz trepem to nie dziw się że nie masz pracy
To jak ty (grrr)sobie to wyobrażasz że jak im zabiorą to tobie dadzą ? A może lepiej żeby ich zwolnić a ciebie zatrudnić na tych samych zasadach .Ot Polska mentalność. Zawiść .Zawiść .Zawiść.
życzę ci byś kiedyś nie miał co do garnka włożyć bo żaden trep cie nie chce zatrudnić do pracy, wtedy będziesz gadał zawiść zawiść
Chyba nie wiesz co gadasz , myślisz że w tych czasach da się utrzymać z samego rolnictwa prawdziwego świata nie znasz to nie te lata ...
Strajkują ci co mają najlepiej! Bo w swojej zachłanności już umiar stracili! Ciągle wam mało co??
Wielkie mi górniki z Bełchatowa! Kopacze dołów raczej! Prawdziwe kopalnie to są na Śląsku! I za co wy macie te górnicze przywieleje co?? Chociaż byście cicho siedzieli a nie wam ciągle mało i rozróby robicie !WSTYD
Cenie sobie każdą grupę zawodową która walczy o godne życie. To, że komuś brakuje odwagi by coś zmienić w swoim życiu i patrzy z pogardą jak ktoś inny walczy o byt dla siebie i swoją rodzinę to musi zastanowić się nad sobą. To, że trudno jest się tam dostać to fakt, ale nie znaczy, że jest to nie możliwe. Są kopalnie nie tylko w Bełchatowie.
Trzymam kciuki za strajkujących.
ja mogę iść pracować na kopalnie chociażby od jutra za 1,5 na rękę i bez 13 i 14 tylko dajcie mi prace!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!