bo niektorzy ciezko pracuja w kopalni i nie siedza na zadku... do tego potrafia sie skrzyknac razem i zaprotestowac... nic wam do tego! polska mentalnosc ja nie mam to inny tez nie moze miec... a gdyby sie wszyscy zebrali i powiedzieli ze nie beda robic na umowach smieciowych? chwila i by byl efekt a tak jak niewolnicy...
Taa a potem jest to co w Grecji. Bo ciągle mało i mało i strajki a robić nie ma komu i w końcu już nie ma na nic kasy jest wielkie benkructwo jak w Grecji . Chcesz tego w Polsce??
kopalnia belchatów wybudowana z pieniędzy naszych wspólnych , narodowych, a korzyści z tego czerpią tylko nieliczni, wstyd mi za was panowie górnicy,a może ktoryś z was odda mi swoje przywileje, ja tez zyję i mieszkam w tym kraju i tez bym chciała dużo zarabiac, w zamian dostałam rok i cztery miesiące dłużej pracowac, byscie wy mieli swoje wczesniejsze emerytury
Jak zaczniecie straty przynosić to zapłacicie sami??? Czy będziecie wołać na podatników i opony palić???
jajaja - oni nie narzekają tylko chcą ten stan utrzymać. Jak wynika z tej informacji choćby wzrost wynagrodzeń związany z inflacją. Poza tym mowa jest tu o restrukturyzacji ich miejsca pracy. To dobrze, że się buntują. Na całym świecie grupy zawodowe strajkują tylko u nas wszyscy się boją i za psi grosz żyją - w ciszy i w nędzy.
Bzdura! Nikt im nie chce zabierać. Po drugie każdy wie ile zarabiają, więc nie ma się co dziwić, że ludzi wkurza gdy dobrze zarabiający narzekają.
A tym ciągle mało! Pensje średnio po 5000 i mało i mało! A człowiek haruje za 1600 i musi cicho siedzieć! Zastanowili by się nad sobą pazerniaki
Jak oni wstydu nie mają żądać jeszcze więcej! Zarabiają najlepiej w województwie i jeszcze im mało?? Pazerność niektórych przekracza już wszelkie granice!!!
Tak , wstydu nie mają , harują na to , to nie z Waszych podatków wypłacane są wynagrodzenia, to oni sami je wypracowują . Dopóki społeczeństwo nie nauczy się , że ma tyle ile wypracje powszechne bedą głosy takie jak na forum. Zamiast wypisywać tu bzdury to trzeba się wziąść do roboty, wyższa wydajność - wyższy zysk, proszę porównać wydajność Amerykanian , Francuz i Polaka , wuciągnąc prawidłowe wnioski.
W minionym roku hurtowe ceny energii elektrycznej biły kolejne spadkowe rekordy. Poziom jest tak mizerny, że pod znakiem zapytania stanęła opłacalność budowy elektrowni w Opolu.
Osłabienie zapotrzebowania na energię oraz m.in. wzrost produkcji energii z odnawialnych źródeł, przy niskich cenach CO2, dokonały spustoszenia w cenach hurtowych. W okresie styczeń- luty 2013 r. zużycie energii elektrycznej w Polsce było o ok. 3,9 proc. mniejsze niż rok wcześniej.
Ale dziurę w jezdni trafił.
Mariańskie Łaźnie w Piotrkowie???
http://sklave.manifo.com/foto-szopka
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!