No to jeśli nie będzie dochodu z targowiska czyli rezerwacja, placowe będą braki w kasie. A zatem fundusze są potrzebne dla miasta gdyż mediateke jest do utrzymania. Więc gdzie zajrzy urząd miasta i prezydent no gdzie a do waszych kieszeni mieszkańcy Piotrkowa. Zaraz będą podwyżki no i już pewnie się cieszcie że hali nie ma a wy macie podwyżki.A radni myślą o sobie naiwniacy a nie o was i waszej ciszy i spokoju. Jacy naiwniacy
Panie prezydencie,
Kiedy na ulicy Targowej i placu targowym zostanie wprowadzona Strefa Płatnego Parkowania?
Do Piotrkowianka. Targ. Po twojm slownictwie wnioskuję że talatajstwo przyczyniło się że pojawiłas się na tym swiecie
Brawo Panie Prezydencie !!!
Przykręcić śrube hołocie,tylko na to zasługuje ta pisowska ciemnota !
Wyjście jest jedno.Jak się kupcy nie zastosują to 25lat więzienia lub 100zł grzywny
I dobrze.Bo tyle razy co ja sie w łeb od straganu walłem jak szłem do biedry po amarene to tragedia
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!