Co by nie było trzeba mieć tupet. Krówki przedwyborcze kupcom rozdawać.A jak już fotel prezydencki zdobyty to najpierw podwyżka opłat 300 procent .A jak zastrajkowali to fruu(za przysłowiową bramę. Tak postępowano z protestującymi robotnikami w latach 80-tych. Panie Krzyśku i Karolu to nie sukces ,to wstyd i kompromitacja .Nie tak się postępuje z ludźmi.
To teraz się zacznie wojna o rezerwację. Ciekawe jak to będzie rozwiązane. może jedni we wtorek a drudzy w piątek, a może przetarg kto da najwięcej to będzie handlował, albo podwyżka o 500%
ooo gdzie są ci którzy zarzucali radzie miasta że robią co chcą ? coś o ucieraniu nosa było :) wreszcie będzie cisza i spokój !!
Widzę, że epiotrkow cenzuruje, no tak, pan prezydent nie życzy sobie ujawniania planów, tak czy inaczej mieszkańcy szykujcie się na opłaty :-)
Kiedyś jak sie uderzyłam w rurke od straganu to aż mi sie gwiazdki pokazały.Fakt bylam pijana ale te stragany powinny być wyższe.
Gdzie ta MIAŻDŻĄCA OPINIA WOJEWODY? Panie Krak i Panie Obszarny, nakręcacie ludzi niepotrzebnie, dajecie tytuły takie a nie inne, po co? Wiadomo czytelność musi być. Ja już nie wiem że Pan który jest w radzie osiedla Piastowska sam nie wie czego chce.Raczej powinien być zadowolony z faktu iż na osiedlu będzie w miarę normalnie, ale po tytułach i formie tego co pisze, jakoś tego nie widać. Nie da się trzymać dwóch srok za ogon.Ludzie z osiedla chcą spokoju, mają dość hali to się robi wszystko by im to dać, na to się jest w Radzie takiego osiedla.Mam wrażenie że niektórzy mają gdzieś co piszą, byle by tylko napisać pod swoim nazwiskiem COKOLWIEK.MIAZDZACA OPINIA dobre.....
Służby ratunkowe nie powinny mieć już więcej problemów z dojazdem do potrzebujących!!!! Żenujące oszczerstwo. Nigdy w życiu żadne służby ratunkowe nie miały problemu z dojazdem w dni targowe. Jak można być takim .....
Dlaczego prezydent tyle lat czekał z tą decyzją ??? Nic nie dzieje się bez przyczyny - inteligentni zrozumieją ...
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!